HANKA PALDUM OTKRIVA: Toma je brinuo o meni! Bio je poseban i neobičan tip!
Foto: Dado Đilas, Promo

Prisetila se

HANKA PALDUM OTKRIVA: Toma je brinuo o meni! Bio je poseban i neobičan tip!

Stars -

Pevačica Hanka Paldum kaže da joj je 25 godina od Tomine smrti prošlo brzo jer je uverena da će se ponovo sresti na onom svetu.

Ona tvrdi da je Zdravković besmrtan i priseća se kako su se provodili na nastupima.

"Bio je neobičan i poseban tip, čovek izuzetno pozitivne energije. Znao je da bude i negativan s vremena na vreme, pomalo ljut, ali ta njegova ljutnja se nije reflekotovala na način kao kod drugih ljudi. Nije bio zloća", priseća se Hanka.

"Bio je boemčina. Svi su želeli da se nađu u Tominom društvu. Dosta sam koncerata sa njim odradila, na velikim turnejama. Uvek sam bila curica koja je bila pod njegovim okriljem, brinuo je o meni", uz osmeh kaže pevačica.

"Nisam nikada s njim išla na derneke, jer nisam takav tip. Jedino posle koncerta odemo u hotel na večeru, a onda on zagine do jutra sa društvom da pije", otkriva Hanka, kojoj su sve njegove pesme drage, pa se raduje koncertu 28. septembra u „Kombank areni“, kada će kolege izvoditi Tomine numere.

"Znao je kroz pesmu da prenese svoje unutrašnje stanje. Život i smrt shvatam sasvim realno. Toma je besmrtan. On je samo otišao na jedan određen period. Jednog dana opet ćemo se sresti na onom svetu. Na rastanak tako gledam. Ali bilo mi je svakako teško kad je umro. Emotivna sam i mene odlazak mnogo pogodi", rekla nam je Hanka.

"Vreme je najbolji selektor. Sve ono što vredi i što ljude čini srećnim, ali i tužnim, ostaje u srcima ljudi. Njegove pesme se ne mogu lako zaboraviti. Njegove pesme treba da čuvamo kao blago. Vreme sačuva ono što vredi. Njega niko ne može da zameni, to mesto će zauvek ostati prazno",tvrdi pevačica, koja ističe da nijedna zabava ne može da prođe bez njegovih pesama i da uvek probude emocije.

Foto: Dado Đilas
Foto: Dado Đilas

(Alo/Filip Jovnović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track