HAOS U VRNJAČKOJ BANJI Merima Njegomir: Neću da pevam ako je tu Jelena Golubović!
Foto: Zorana Jevtić

Ucena zbog Golubovićeve

HAOS U VRNJAČKOJ BANJI Merima Njegomir: Neću da pevam ako je tu Jelena Golubović!

Stars -
Njegomirova pretila organizatorima festivala da neće održati koncert ukoliko tu bude i rediteljka

Merima Njegomir umalo da otkaže koncert u okviru manifestacije „Dani Vrnjačke Banje“ zbog Jelene Golubović. Pevačica je pre dve večeri poručila organizatorima da neće izaći na binu ukoliko u to vreme tu bude i glumica kojoj je uručena nagrada za rijaliti-zvezdu.

- Merima je ovaj nastup ugovorila još pre nekoliko meseci, kada Jelena Golubović nije ni bila u planu da prisustvuje manifestaciji. Kada je čula da je ona jedna od nagrađenih, uslovila je organizatore da je dovedu tek posle njenog koncerta - kaže naš izvor s lica mesta.

Foto: Dragana Udovičić
Foto: Dragana Udovičić

Pozvali smo Golubovićevu, koja kaže da je pevačica ljubomorna na nju.- Došla sam u ono vreme kada su mi rekli organizatori, a to je bilo kada je Merima završila s nastupom. Da sam znala da joj smetam, sigurno bih došla na koncert. Tada bi svi prilazili meni, a ne njoj. Sigurno je Merimi u „Parovima“ bio favorit Gastoz narkoman - kaže Jelena i nastavlja:- Ja sam vratila profesiju na velika vrata, a intelekt je pao pred bludom i razvratom. Kada Merimi Njegomir dođu na koncert sve kolege kao što su došle Zorici Brunclik, onda može da priča o meni i mojoj branši. Čim toliko krije svoj život, pitam se da li je ona bila tretirana kao broj kao što Gastoz tretira žene? Pitam se da li bi Merima volela da Gastoz bude sa njenom ćerkom jer je rekao da će pare potrošiti na drogu i kurve! Ja imam mnogo više fanova od većine „poznatih“ ličnosti pa je zbog toga ona ljubomorna - kaže Jelena Golubović.Pozvali smo i Merimu, ali se ona nije javljala na telefon.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track