HISTERIJA: Fanovi hteli da upadnu u apartman Ledi Gage!
Foto: Damir Dervišagić

Pevačicino obezbeđenje sprečilo incident

HISTERIJA: Fanovi hteli da upadnu u apartman Ledi Gage!

Stars -
Momak i devojka su se popeli na osmi sprat i lupali od vrata do vrata nadajući se da će videti pop divu
1 / 2 Foto: Damir Dervišagić

Ledi Gaga je svojim dolaskom u Srbiju izazvala opštu pometnju kod mnogobrojnih fanova, koji su na sve načine pokušavali da dođu do nje. Neki od njih su čak pokušali i da joj upadnu u apartman luksuznog hotela na Novom Beogradu u kom je odsela, saznaje Kurir.Gomila nepoznatih srednjoškolaca ceo dan je provela u hotelu ne bi li ugledali omiljenu pop divu, pa su se kod zaposlenih raspitivali o njoj, da bi na kraju jedan dečko i jedna devojka napravili problem.- Kada su saznali da se Gagin apartman nalazi na osmom spratu hotela, oni su se popeli i kucali na sva vrata ne bi li im pevačica otvorila. Njeno obezbeđenje ih je videlo, pa su izbačeni iz hotela - rekao je naš izvor sa lica mesta.

Satima čekali... Pevačicini fanovi
Satima čekali... Pevačicini fanovi

Inače, otkako je pop diva došla u Beograd, uživa u noćnom životu. Prvo je išla u restoran na pristaništu, onda se provodila u striptiz baru, da bi druge večeri svog boravka u Srbiji otišla sa verenikom Tejlorom Kinijem na večeru na jedan splav na Zemunskom keju. S njima je bila i glumica Natali Dormer, zvezda serije „Igra prestola“, koja sa Gaginim verenikom snima film „Šuma“. Oni su u pratnji telohranitelja restoran napustili pola sata iza ponoći.- Ledi Gagi je baš bilo zabavno. Cele večeri se glasno smejala. Pila je vino i rakiju od koprive, koju je dobila od gazde lokala, a na meniju su bili morska supa, sveža riba, rakovi, rižoto, ćuretina, pačetina i crni kolač. Račun je iznosio oko 250 evra - tvrdi naš izvor.

Gaga: Beograd je prelep grad u kom žive divni ljudi. Volim Srbiju!
Gaga: Beograd je prelep grad u kom žive divni ljudi. Volim Srbiju!

Kada je odlazila, Gaga je zahvalila gazdi restorana na gostoprimstvu:- Hvala vam na svemu. Bilo mi je prelepo večeras. Beograd je božanstven grad u kom žive divni ljudi. Volim Srbiju - naglasila je Gaga.

Bili na večeri... Sa Gagom i njenim verenikom bila i glumica Natali Dormer
Bili na večeri... Sa Gagom i njenim verenikom bila i glumica Natali Dormer

Pevačica je juče imala u planu da otputuje na Taru, a iz Srbije će otići u London, gde 8. juna ima koncert. Njen verenik ostaje u Srbiji da snima film.

JELOVNIK LEDI GAGE- Morska supa- Sveža riba- Rakovi- Rižoto- Pačetina- Ćuretina- Crni kolač

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track