ILIĆEVA LJUBAVNICA OSULA PO GORDANI: Pričaš o Bogu, vređaš mi sina a Miroslava si uhvatila na bebu!
Foto: Kurir I Privatna Arhiva

Afera vanbračni sin

ILIĆEVA LJUBAVNICA OSULA PO GORDANI: Pričaš o Bogu, vređaš mi sina a Miroslava si uhvatila na bebu!

Stars -
Mirjana Antonović, bivša ljubavnica pevača Miroslava Ilića, koja tvrdi da je pevaču rodila sina Devina, kojeg Ilić nikada nije priznao, revoltirana je izjavom Gordane Ilić, pevačeve supruge, koja je izjavila da veruju u Božju pravdu, te da će se čitava situacija uskoro razjasniti.

"Gordana, to ti vređas mojeg sina? Bog i jeste pravedan, kako se ne bojiš? Širiš priče o moralu a Miroslav mi pričao kako si mu kao devojka dolazila u vojsku, nametala mu se i konačno ostala u drugom stanju. On nije želeo da se oženi, nego ste ga vi koji se pravite veliki vernici naterali", napisala je Antonijevićeva.

Mirjana je potom optužila Ilićevu suprugu da se bavila vradžbinama kako bi Miroslava zadržala za sebe, optuživši je da se zbog nje pevač promenio.

"Je l si i tad išla da ga uvračaš? Pričaju da se još uvek bavis s tim vragolijama. Nije ni čudo da je postao zver! To je bio jedini način da upecas budalu koji ti je omogućio da čitav život sedis na zadnjici i vodiš abrove, dok drugi rade. Reko mi da te nikada nije voleo i nikada neće! Trebala si i ti malo da se posvetis svojoj deci, možda bi tad shvatila šta je požrtvovanje majke prema detetu i poštovanje sina prema majci, koja mu je pružila sve u životu. Samo zagnojen mozak može to da nazove edipovsko ponašanje. Ti srama nemaš! Moram ti priznati, impresionirala si me da znaš tako veliku reč", napisala je Marija na svom Fejsbuk nalogu.

Gordana to ti vredjas mojeg sina??????? Bog i jeste pravedan,kako se ne bojis??? Siris price o moralu a Miroslav mi...

Posted by Mirjana Antonovic on недеља 24. јануар 2016.

Podsetimo, Mirjana i njen sin Devin došli su u Srbiju iz Amerike, gde žive, kako bi Devin upoznao Miroslava. Njih dvoje su se razočarani vratili u Ameriku. Iako su došli u Srbiju da bi Devin upoznao oca, pevač je odbio susret s njim!

Foto Kurir
Foto Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track