IVAN GAVRILOVIĆ IMA DIJAGNOZU: Zbog Slobine ćerke sam na teškim lekovima!
Foto: Damir Dervišagić

Otkrio tajnu

IVAN GAVRILOVIĆ IMA DIJAGNOZU: Zbog Slobine ćerke sam na teškim lekovima!

Stars -
Upropastili su ga! Sve to je ostavilo tragove na njemu. Čim se uzbudi, kreću problemi sa srcem i mora da uzme terapiju

Ivan Gavrilović priznao je u Farmi da zbog veze sa Marijom Milošević, ćerkom Slobodana Miloševića, i danas ima zdravstvenih problema.

Pevač se ponovo osvrnuo na svoju romansu sa naslednicom bivšeg predsednika Jugoslavije. On kaže da ga je ta veza umalo koštala života.

"Porodica Milošević nas je uništila, a mene posebno. Zbog njih sam dobio dijagnozu. Marija je bila ćaknuta, dve godine sam se plašio kako da sačuvam glavu na ramenima zbog nje", ispričao je Ivan u rijalitiju. On je i ranije govorio o problemima koje je imao zbog veze sa Miloševićevom, ali je prvi put otkrio da je zbog nje i danas na lekovima.Ivanova supruga Marina potvrdila je da njen muž svakodnevno pije lekove već 25 godina.

"Svašta je doživeo i preživeo kad je bio sa Marijom, pa ima tahikardije. Nekoliko puta su hteli fizički da ga odseku od nje. Tada se znalo kako i gde završava onaj ko se njoj zameri. On je pobegao u Grčku, pa se vratio u Beograd bez para i pasoša. Upropastili su ga! Sve to je ostavilo tragove na njemu. Čim se uzbudi, kreću problemi sa srcem i mora da uzme terapiju. Ako zakasni sa tim lekom, može da umre, ne daj bože", rekla je Marina Gavrilović za Informer. Ona ističe da je boli što njenog muža nazivaju narkomanom zbog terapije koju uzima.

"Ne znam zašto već jednom ne ustane i ne kaže zašto mora da pije lekove. Tamo kad se svađaju, nazivaju ga narkomanom, a on mora da pije terapiju za srce", rekla je Ivanova supruga.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track