IVAN GAVRILOVIĆ: Ludača me proganja godinama, na vrata mi je dovela ekipu emisije DNK!
Foto: Dragan Kadić

Obračunava se s bivšom ljubavnicom

IVAN GAVRILOVIĆ: Ludača me proganja godinama, na vrata mi je dovela ekipu emisije DNK!

Stars -
Gavrilović tvrdi da Ksenija Tadić laže da je on otac njenog deteta. Poludeo je kad je saznao da se ona prijavila za „Farmu 7“

Ivan Gavrilović žestoko se obračunao s izvesnom Ksenijom Tadić, koja tvrdi da s njim ima dete od osam godina i koja je odlučila da uđe u rijaliti „Farma“ da bi raskrinkala densera!Ksenija je u formularu napisala da bi volela da na imanje uđe i Ivan, jer s njim ima „vanbračnu ćerku koju neće da prizna“. Kad je to saznao, denser joj je poslao poruku.- Ovo što radiš ne valja. Prijaviću te policiji i svim nadležnim institucijama da koristiš retardirano dete da bi ti bila poznata, na silu dobila alimentaciju i došla do toga da rasturiš bilo čiju porodicu. To ništa ne valja i Bog će ti suditi zato što sve živo zloupotrebljavaš - napisao je Ivan u poruci.Tim povodom pozvali smo Gavrilovića, koji tvrdi da ga Ksenija proganja godinama i da mu je čak na vrata slala ekipu emisije DNK kako bi dokazala da je on otac njene ćerke!Pravi mi pakao od života- Ma ona je ludača koja proganja mene i moju porodicu već sedam-osam godina. Ona je blago retardirana. Istina je samo da smo se upoznali na snimanju neke emisije i na tome je sve stalo. Posle je ona počela da me prati. Ma svašta je tu bilo! U početku mi je bilo žao nje jer se vidi da nije normalna, ali mi je prekipelo kad mi je poslala ekipu emisije DNK na vrata! Nisam mogao da verujem kad mi je voditeljka rekla da je došla zato što je ta Ksenija prijavila da ima dete sa mnom koje neću da priznam i da zato žele da pred kamerama urade DNK analizu! Ma, pravi mi pakao od života! - priča Gavrilović u jednom dahu.

Prekipelo mu... Poruka koju je Ivan poslao Kseniji Tadić
Prekipelo mu... Poruka koju je Ivan poslao Kseniji Tadić

Ivanova žena Marina kaže da u potpunosti veruje mužu.- Ne mogu da opišem teror koji nam ona pravi godinama! Nijednog momenta nisam pomislila da je njena priča tačna, jer odlično poznajem supruga i verujem mu. Ja sam tu Kseniju nekoliko puta prijavljivala policiji zbog uznemiravanja i nadam se da će prestati - rekla je Marina za Kurir.Mali nesporazumTim povodom pozvali smo i Kseniju.- Sve je u redu! To je nesporazum, ali rešiću ja to s Ivanom, nemojte da brinete - poručila nam je buduća farmerka.

Denser tvrdiPROGANJALA JE I DŽEJA I LUKASAIvan tvrdi da Ksenija nije proganjala samo njega, već i njegove kolege.- Ta žena je nešto poput one Miljane Kulić iz „Parova“, jer nije samo mene proganjala, nego i Džeja, Acu Lukasa i još neke moje kolege - kaže Gavrilović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track