IZVINIO SE Bora Đorđević: Poštujem šta je Šešelj uradio u Hagu
Foto: Dragana Kadić

Pogrešno razumeo

IZVINIO SE Bora Đorđević: Poštujem šta je Šešelj uradio u Hagu

Stars -

Bora Đorđević izvinio se Jeleni Karleuši, Vojislavu Šešelju i Kristijanu Goluboviću što ih je nazvao ološem i polusvetom, jer, kako kaže, nije tako mislio.

Nakon što mu je vođa radikala žestoko odgovorio i poručio da je vođa Riblje čorbe pijana mačkica Vojislava Koštunice, muzičar hoće da stavi tačku na njihovo medijsko prepucavanje. Tvorac brojnih hitova ističe da veoma ceni hrabrost koju je političar pokazao u Hagu.

- Vrlo mi je neprijatno zbog cele situacije. U stvari, delimično sam kriv, pošto sam pogrešno shvatio novinarsko pitanje. Govorio sam o medijima koji forsiraju rijaliti programe, a ti rijaliti programi forsiraju glupost. Nijednom rečju nisam pomenuo Šešelja, Karleušu i Kristijana.

Golubović mi je drug i ne bih želeo da me pogrešno shvati. Šešelja cenim, takođe poštujem posebno ono što je uradio u Hagu. O kolegama ne želim ništa nikad loše da pričam. Nikog nisam želeo da uvredim i nazovem ga pogrdnim imenima, zaista nisam tako mislio o tim ljudima - rekao je Bora, koji ovih dana sabira utiske iz finala „Pinkovih zvezda“ i priprema se za letnju sezonu, koja startuje za nekoliko dana.M. D.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track