JANA PROGOVORILA O NAJTEŽIM TRENUCIMA: U 3 meseca sam izgubila OBA RODITELJA ali pesma mi je pomogla
Foto: Printskrin

Detalji iz privatnog života

JANA PROGOVORILA O NAJTEŽIM TRENUCIMA: U 3 meseca sam izgubila OBA RODITELJA ali pesma mi je pomogla

Stars -

Pevačica Jana Todorović poslednje dve godine puni beogradske kafane zahvaljujući svom glasu i popularnim pesmama, ali malo ko zna nešto o njenom privatnom životu.

Ona je prošle godine u roku od tri meseca ostala i bez oca i bez majke, a samo joj je pesma pomogla da taj težak period prevaziđe.

"Bilo je teških trenutaka u mom životu, ali i tada sam morala da pevam. Izgubila sam roditelje prošle godine, i to u tri meseca. Prvo mi je majka umrla, pa otac. Oni su mi dali posebnu snagu i svaki put mislim da su tu oko mene i da me podržavaju u svemu što radim. Najteži trentutak u životu mi je bio taj kada sam izgubila roditelje. Ne želim nikome to, ali opet je pesma ta koja mi je pomogla da što pre prevaziđem te stvari", kaže popularna pevačica.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Jana živi u Nemačkoj, a u Srbiju dolazi kada ima poslovne obaveze, a svoje slobodno vreme provodi sa ćerkom.

"Imam ćerku, koja ima deset godina, i trudim se da provodim što više vremena sa njom. Radim kao svaka druga osoba svoj posao, naš privatan život ne trpi zbog naših radnih obaveza. Snalazim se dobro u inostranstvu, ne znam šta da kažem. Od jutra listam naše novine i pratim sve što treba, ali nisam nešto opterećena", kaže pevačica.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Jana je objasnila i otkud to da je toliko popularna i da su njeni nastupi dosta posećeni, a da je skoro nema u medijima.

"Pa dobro, ne mogu da kažem da nije potrebna neka doza da me ima u medijima, ali to je isključivo kada imam povoda za tim. Po mom mišljenju, moji nastupi su najbolja reklama, to je najbitnije. Od samog početka karijere je bilo tako, a evo, skoro 19 godina sam na estradi i pojavljujem se isključivo kada za to ima povoda. Sve preko toga je bespotrebno", smatra Jana, a na pitanje šta to poseduje, pa publiku odmah digne na noge, kaže:

"Pa ne znam, pored svojih pesama, imam verovatno taj kvalitet u glasu, energiju koju umem da prenesem na publiku, to je pravi recept za dobar provod."

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kurir TV: Gde su i šta rade zaboravljene rijaliti zvezde?

(Alo/M.Srejić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track