JEDVA OSTALA ŽIVA: Zorica Marković 2 puta doživela kliničku smrt!
Foto: Dragan Kadić

Susret sa smrću

JEDVA OSTALA ŽIVA: Zorica Marković 2 puta doživela kliničku smrt!

Stars -
Aktuelna učesnica najgledanijeg rijaliti programa i pevačica Zorica Marković, poznatija kao Keva, imala je blizak susret sa smrću i to dva puta, a doživela je da prepriča.

"Kada mi je perforirala žučna kesa, bila sam izmežu života i smrti. Sećam se laganog tonjenja, kao da padam sa visine. Tad sam se našla na proplanku. Ništa lepše nisam videla.

Svesna sam da mi mnogi nisu poverovali, ali sve vreme sam bila obasjana svetlošću. Najednom su se ispod drveta pojavili moj pokojni otac i sestrić. Oni su me oterali odande i rekli mi da mi tamo nije mesto. Nakon toga vratila sam se u život", ispričala je Markovićeva.

Njenu priču, potvrdio je i Zoričin suprug Simo, ali i otkrio da se Zorici klinička smrt dogodila, nažalost, dva puta.

"Prvi put joj se dogodila klinička smrt kad je imala perforaciju žučne kese. Bili smo jako zabrinuti. Odstranili su joj žuč, zato sada stalno pije sodu. Više puta mi je prepričala to iskustvo, a i razumljivo je što je videla baš sestrića Vlada.

Bila mu je poput majke i bio je veoma vezan za nju. On je rano uzgubio život, sa samo 28 godina, usled povreda koje mu je naneo pas. Posle tog događaja, ona je promenila poglede na svet. Ali, nažalost, prilikom porođaja to joj se ponovo dogodilo. Dok sam ja slavio rođenje deteta, javili su mi da umire. Preselo mi je. I tada je imala sećanja na to iskustvo, ali ne jasna kao prvi put. Tada je videla i oca i zeta i sestrića, ali spasli su je, to je najvažnije", rekao je Simo.

Podsećanja radi, Zorici je ovo drugi put da učestvuje u rijaliti programu, a imala je nekoliko učešća u televizijskim emisijama, a javnosti je postala poznata kao pevačica.

(Pink.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track