Jelena Karleuša retko pokazuje svoju najnežniju stranu: One njen život čine veličanstvenim... (FOTO)
Foto: Dušan Petrović

Najveće blago

Jelena Karleuša retko pokazuje svoju najnežniju stranu: One njen život čine veličanstvenim... (FOTO)

Stars -

Sav raskoš i uspeh ne vrede ukoliko nemate s kim da ga podelite, a Jelena Karleuša sve radosti deli sa svojim najvećim radostima - suprugom Duškom i ćerkicama Atinom i Nikom.

Iako su selfiji koji ističu njen istančan modni ukus i seksepil ono o čemu se najčešće priča, Jelena Karleuša značajn deo svog zvaničnog profila na društvenoj mreži Instagram izdvaja za porodicu, piše Story.

Neretko popularna pevačica objavljuje fotografije koje svedoče o toplini njenog porodičnog doma i srećom u porodici Karleuša-Tošić, a njeni obožavaoci svaki put se oduševe nežnošću i ljubavlju koja je očigledna na svakoj od prelepih fotografija koje deli.

Pored brojnih fotografija za koje pozira sa suprugom, kojeg smo kao uspešnog fudbalera do sad odlično upoznali, Jelenini fanovi posebnu pažnju obraćaju na fotografije njenih ćerkica Atine i Nike.

Jelena tako često deli simpatične prizore iz njihovog porodičnog doma čije su glavne zvezde njene mezimice...

Nedavno je sve nasmejana neodoljivim snimkom nastalim na stadionu Bešiktaša, kada su tri Duškove omiljene dame došle da ga bodre na fudbalskoj utakmici.

Izvor: Story.rsSa sajta Story.rs pročitajte i:Glamurozne, esktravagantne i neponovljive: Ove dame su izdominirale na dodeli Gremi nagrada (FOTO)Porodica i bliski prijatelji srušili zid tišine: OVO je osoba koja NIJE dobrodošla na njegovu sahranu! (FOTO, VIDEO)

Romantika sa mnogo nula: Vereničko prstenje poznatih lepotica kojima su one sa lakoćom izgovorile - DA! (VIDEO)Ana Nikolić je prava srećnica: Rasta je ovim prelepim gestom pokazao koliko voli svoju dragu suprugu (FOTO)

Elena Karaman Karić kroz fantastična putovanja otkrila: Zato mi je bakin peruanski nakit često bio inspiracija za dizjaniranje! (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track