JELENINA MAJKA PRETI MARIĆU: Na šta ovo liči?! Ubiće mi ćerku u Parovima!
Foto: Aleksandar Jovanović

Dva puta završila u bolnici

JELENINA MAJKA PRETI MARIĆU: Na šta ovo liči?! Ubiće mi ćerku u Parovima!

Stars -
Svetlana Golubović išla na TV Hepi i postavila uslov da će svoju naslednicu odvesti kući ukoliko Slađa Petrušić ne bude izbačena jer ju je tukla

Svetlana Golubović, majka Jelene Golubović, zabrinuta je za život svoje ćerke u rijalitiju „Parovi“. Ona se ne smiruje otkako je rediteljku pretukla Slađana Petrušić.Zbog toga je ona već dva puta išla na TV Hepi da bi zahtevala da njena ćerka bude zaštićena jer smatra da joj je život ugrožen. Gospođa Golubović je produkciji rekla da će svoju naslednicu odvesti kuću ukoliko Petrušićeva ne bude izbačena zbog fizičkog nasilja.

- Na šta ovo liči?! Malopre sam se čula sa direktorkom Hepija i naglasila sam joj da je mom detetu život ugrožen. Nju će tamo neko ubiti! U prošlom rijalitiju prebio ju je Hasan Dudić, sad ju je tukla Slađana. Kada sam bila na televiziji, zahtevala sam lekara i lekarske nalaze. Htela sam da je vidim, ali spavala je. Ona provocira istinom, a nju vređaju da je baba, dlakava, smrdljiva. Ne znam unapred da li ću podneti tužbu protiv Slađe, ali sigurna sam da će tužbe leteti protiv mnogih zbog vređanja da se Jelena i ja prostituišemo u motelu. U životu nisam pila lekove za smirenje, sada ih koristim u ogromnim količinama. Trenutno sam pod sedativima i burno reagujem - rekla je Svetlana.Ona je pre incidenta zvala Milomira Marića da bi se posavetovala s njim zbog napada na Jelenu i tražila mu je pomoć.- Razgovarala sam s Marićem i rekla mu da Jelenu maltretiraju. Bila joj je zavrnuta ruka, a kod frizera je pet puta kompletno polivena. Obećao mi je da će intervenisati i posle toga se ovo desilo - završava Golubovićeva.

Ima kratak fitilj... Slađana Petrušić
Ima kratak fitilj... Slađana Petrušić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track