SKLONI OD MENE OVU BUDALU! KARLEUŠA BESNELA NA POPOVIĆA USRED SNIMANJA ZVEZDA GRANDA! Đurišićka ne može da smiri situaciju: Nije joj lako, nervozna je sada... (FOTO)
Foto: Sonja Spasić, Printscreen, Printscreen Kurir TV

PAKAO

SKLONI OD MENE OVU BUDALU! KARLEUŠA BESNELA NA POPOVIĆA USRED SNIMANJA ZVEZDA GRANDA! Đurišićka ne može da smiri situaciju: Nije joj lako, nervozna je sada... (FOTO)

JK afera -

Jelena Karleuša u strogoj tajnosti vratila se u Beograd iz Kine zbog snimanja "Zvezda Granda" gde se nalazi u ulozi žirija i mentora. Njenu stranu ni pod tačkom razno ne napušta menadžer Zoran Birtašević, a čim je kročila juče na snimanje, kako se navodi, nastao je ogroman problem.

"Skloni od mene ovu budalu. Neću da sedim pored Đurišić, to nije dobro za moje mentalno zdravlje", besnela je na Sašu Popovića.

Saša je pokušao da smiri situaciju, a kao i svi ostali imao je u vidu skandal sa Vranješem, pa nije pridavao preteranu važnost Jeleninoj nervozi, koja je bila očigledna sve vreme.

Podsetimo, Jelenin sukob sa Snežanom počeo je tokom snimanja emisije kada je jednoj kandidatkinji vikala:

"Sram te bilo, stvarno sram te bilo, stidi se".

Đurišićka je javno negodovala:

"Zašto Jelena tako govoriš, devojka nema razlog da se stidi".

"E, pa sram te bilo", nastavljala je Karleuša.

Popović se i tada umešao, ali mu JK nije dozvoljavala da izgovori šta je hteo.

"Da li je nama lako, ko nam gleda kroz prste, ko nas štedi?! Nas bre razapinju", urlalala je iz sveg glasa Karleuša aludirajući na brojne natpise u jeku seksulanog skandala sa bosanskim fudbalerom.

1 / 10 Foto: Sonja Spasić

Snezana Đurišić pozvana je da da komentar, a ona je tom prikiom, navodi se, pokušala da izvrda sa odgovorom i da objasni Karleušine uvrede na ovakav način:

"Ja bih volela da to ne pišete. Nije joj lako, nervozna je sada".

Tokom jučerašnjeg snimanja Karleuša je nervozu smirivala pijuckajući belo vino, vrteći olovku po rukama a zatim i između nosa i usta.

Budući da se do snimanja skrivala od novinara i fotoreportera Jelena je na snimanje došla gladna i krišom je tokom snimanja grickala pomfrit iz popularnog lanca brze hrane koji je delila sa Marijom Šerifović, a posle toga se, opet krišom, zasladila pitom iz istog restorana.

foto: Kurir

Podsetimo, Jelena Karleuša našla se u centru porno skandala kada su eksplicitne fotografije, snimci i poruke upućene bosanskom fudbaleru Ognjenu Vranješu dospeli u javnost. Jelena je sav sporni materijal nazvala montažom, dok je Ognjen Vranješ rekao da su bliski već dve godine.

foto: Sonja Spasić, Kurir

Kurir.rs/Blic/Foto: Sonja Spasić, Printscreen, Printscreen Kurir TV

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track