Najnovije vesti

KARLEUŠA MOLI TOŠIĆEVE LJUBAVNICE: Demantujte da vas je moj muž j.bao, INAČE... Manekenke umakle GLAVOM BEZ OBZIRA!
Foto: Printscreen/Instagram

JK UZELA STVARI U SVOJE RUKE

KARLEUŠA MOLI TOŠIĆEVE LJUBAVNICE: Demantujte da vas je moj muž j.bao, INAČE... Manekenke umakle GLAVOM BEZ OBZIRA!

JK afera

Osim oštrog obračuna sa Ognjenom Vranješom i zlim jezicima koji je svakodnevno napadaju zbog seks afere sa bosanskim fudbalerom, Jelena Karleuša, navode domaći mediji, nije zapostavila ni drugu stranu - ljubavnice njenog muža Duška Tošića.

 

foto: Damir Dervišagić

Pošto nije malo onih koje su se našle "na crnoj listi", JK je krenula redom! Kako se navodi, kada je manekenka Vladana Railić Alou potvrdila da je bila u šemi sa Tošićem, već sledećeg dana morala je da demantuje tu izjavu, tvrdeći da joj je neko hakovao Instagram. Jedino što nije tačno utvrđeno je da li joj je profil na ovoj društvenoj mreži hakovan dan ili dva pre sporne izjave, s obzirom na to da je objavila dva demanta sa različitim vremenskim odrednicama.

 

 

Njene statuse JK objavila je na svojoj društvenoj mreži. Railićeva se, međutim, predomislila pa ih obrisala, svesna da je slagala. Kako se ističe, glavni razlog njene objave bile su pretnje koje je dobijala od ljudi bliskih Jeleni, od kojih se uplašila.

 

foto: Printscreen Tv Prva

"Vladana je želela da pričom o Dušku malo skrene pažnju na sebe, međutim, previše se zaigrala, ne računajući na to da će Jelena poludeti. Ona joj je zapretila preko zajedničkih prijatelja da se okane priča o Tošiću i da sve to demantuje, jer neće dobro proći", tvrdi izvor.

 

S druge strane, pevačica je na sve načine pokušala da dokaže da joj ne smetaju priče da je muž vara sa Sofijom Milošević, pa su onda isplivale šokantne poruke u kojima svoju "drugaricu" naziva "prostitutkom najniže klase koja se je*e za pare".

 

foto: Kurir

Malo pre toga, iako nije bila upućena u čitavu priču, Sofija je svakako demantovala vezu sa Tošićem, verovatno ne želeći da okusi gnev Jelene Karleuše.

 

 

Ljubavnice su očito mnogo plašljivije od Vranješa, koji ne prestaje s plasiranjem spornih poruka u medijima.

 

foto: Profimedia, Marina Lopičić

Kurir.rs/Alo/Foto: Instagram screenshot

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...