JOKSIMOVIĆI KAO HOLIVUDSKE ZVEZDE: Na aerodromu menjali veš!
Foto: Stefan Jokić

Hit paparaco

JOKSIMOVIĆI KAO HOLIVUDSKE ZVEZDE: Na aerodromu menjali veš!

Stars -

Jovana i Željko sa sinom Kostom iz Grčke sleteli u Beograd samo da bi od obezbeđenja preuzeli kofere sa čistim stvarima, a sat kasnije zapucali u Crnu Goru

Čim su doputovali iz Grčke, Jovana i Željko Joksimović zapucali su u Crnu Goru! U stilu holivudskih zvezda, popularni bračni par sleteo je prekjuče na aerodrom „Nikola Tesla“ samo da bi preuzeo kofere s čistim stvarima, koje im je donelo obezbeđenje.Pevač i voditeljka su sa sinom Kostom sat kasnije ukrcali na avion za Tivat. Oni su pravo s jednog otišli na drugo letovanje, njihovo tradicionalno u Crnoj Gori. Ali Željko će tamo i raditi, pošto ima ugovorene nastupe duž celog primorja.

Jovana, Željko i Kosta sleteli su iz Soluna nešto posle 16 časova. S njima je sve vreme bila dadilja, s kojom su otišli i u Crnu Goru. Na aerodromu su imali vremena tek malo da predahnu, popiju kafu i nešto prezalogaje.Nakratko su napustili zgradu i vratili se na vreme za ukrcavanje u drugi avion. Oni su se unapred organizovali, pa im je obezbeđenje donelo nove, čiste stvari, koje su poneli u Crnu Goru, dok su one koje su nosili u Grčkoj po njima poslali kući na pranje.Kako saznajemo, Joksimovići će na moru ostati celog leta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track