KARAMELA ZA KURIR: Žena me je spasla!
Foto: Dragan Kadić

Imitator iz bolničke postelje za naš list

KARAMELA ZA KURIR: Žena me je spasla!

Stars -

Goranu Stojićeviću ugrađen stent posle srčanog udara koji je doživeo u svom stanu u centru Beograda. Supruga Milica brzo reagovala i pozvala Hitnu. Do juče ujutru bio na intenzivnoj nezi

Drama kroz koju je prošao poznati TV autor Goran Stojićević Karamela srećno je okončana! Imitator estradnih ličnosti imao je srčani udar, završio na operacionom stolu, ugrađen mu je stent, ali sada je dobro!

- To je bilo predinfarktno stanje. Sve se dobro završilo, hvala bogu, dobro sam! Još sam u bolnici. Život ide dalje. Hvala svima koji su mi pisali i zvali me od petka uveče, kada su preko vas saznali vest - kaže Karamela za Kurir.Njegov anđeoStojićević juče nije mogao da priča preko telefona, ali je uredno odgovarao na SMS poruke. Kaže da je zahvalan kardiolozima i celoj ekipi KBC Zvezdara koja je brinula o njemu, ali da ga je zapravo spasla njegova supruga Milica!- Moja Milica je bila pored mene kada mi je pozlilo. Brzo je reagovala, ona je moj anđeo - kaže Karamela.Kako Kurir saznaje, Goran Stojićević je nakon intervencije celu noć proveo na intenzivnoj nezi, a u jutarnjim satima, posle vizite, prebačen je na odeljenje kardiologije.- Možemo samo da kažemo da se gospodin dobro oseća i da je van životne opasnosti. Sve se dobro završilo - rekao nam je jedan od zaposlenih u bolnici na Zvezdari.S druge strane, čuvenom imitatoru juče je u poseti bila porodica, pa je ekipi Kurira čovek koji se predstavio kao Karamelin brat rekao da se on oporavlja i da će uskoro biti pušten na kućno lečenje.Uskoro kod kuće- Goran je imao predinfarkt. Sada je znatno bolje. Lekari će ga pratiti još dva-tri dana, a onda će videti šta će i kako će. Nadamo se da on brzo biti kod kuće - rekao je Stojićevićev rođak.

SEĆA SE SAMO BOLA U GRUDIMAGoran Stojićević ranije nije imao ozbiljnijih problema sa zdravljem. Kako saznajemo od njegovih bliskih prijatelja, on se u poslednje vreme žalio na pritisak, što je i prouzrokovalo infarkt.- Sve se iznenada dogodilo, niko nije očekivao. Znam da je lekarima rekao da je prethodno osetio jak bol u grudima i otežano disanje i to je sve čega se seća - kaže naš izvor.

REAGOVANJAIndira Radić Nervirao se zbog poslaZnam da je imao dosta stresova zbog posla, takav je naš umetnički život. Želim da Karamela ubuduće vodi računa o svom zdravlju. Želim mu brz oporavak i da ga čuvaju dragi bog i anđeli.Suzana Perović Veoma sam se potresla!Nisam se čula s Karamelom, saznala sam iz novina. Veoma sam se potresla, znam da nikada nije bolovao i uvek je bio zdrav i prav čovek. Čula sam da je sada OK. Ne mogu još da ga zovem da ga ne bih uznemirila u takvom stanju. Držim mu pesnice da se oporavi što pre, a onda ćemo se nas dvoje ispričati.Zlata Petrović Goca i ja smo plakale!Zvala sam ga, ali bio je nedostupan. Srce moje se namučilo, ljubi ga Zlata. On je moja duša. Goca Božinovska je jutros kupila Kurir i kada smo pročitale vest, počele smo da plačemo. Lutka moja, cole moj, kako me je samo imitirao. Mnogo ga volim i baš smo bliski.Maja Nikolić Zabrinula sam seZabrinula sam sam se, mnogo mi je bilo krivo kada sam saznala šta mu se desilo! Meni je Karamela vrlo drag i obožavam ga. On je veoma vredan i sigurno mu se to desilo zbog stresa. Zvala sam ga, ali nisam uspela da ga dobijem. Nadam se da ćemo se uskoro čuti i videti.

M. D. - I.E.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track