KARLEUŠA DOBILA OPLAKDU, A OGREBALA SE I BEKUTA: Ojadile Sašu Popovića! Evo koliko im je PARA DAO
Foto: Printscreen

Oparile se

KARLEUŠA DOBILA OPLAKDU, A OGREBALA SE I BEKUTA: Ojadile Sašu Popovića! Evo koliko im je PARA DAO

Stars -

Na sceni "Zvezda Granda" prošle nedelje nastao opšti haos kada su se kladili Jelena Karleuša i Saša Popović, a da sve bude još zanimljivije, kasnije se sa direktorom "Granda” kladila i Ana Bekuta.

Sve je počelo kada je Jelena pitala Sašu zašto je stalno oslovljava sa Karleuša a ne sa Jelena, na šta je Popović odgovorio da ju je nazvao Jelena.

Pevačica je bila ubeđena da je Saša rekao: "Karleuša", kada ju je oslovio, i ponudila mu je opkladu u 500 evra, koju je on i prihvatio.

"Al' odmah da mi daš pare! I ne po 50 evra, kao prošli put", rekla je Jelena, dok su svi u studiju vrištali od smeha. Karleuša je toliko bila ubeđena da je u pravu da je opkladu podigla na 1.000 evra, a potom joj se pridružila i Ana Bekuta koja se takođe sa Popovićem kladila u 500 evra da je on zaista rekao: "Karleuša". Popović je održao reč i po 500 evra dao Jeleni i Ani.

Karleuša prvo nije želela da prihvati, a onda je priznala da se oduševila jer je Saša ispoštovao dogovor. Popović je i predložio Bekuti kako da potrpoši novac na svog partnera Milutina Mrkonjića."Kupi mu jedno pakovanje od 100 kondoma", rekao je direktor "Granda".

Bonus video:

KARLEUŠA BEZ GAĆICA: Jelenin kućni video je RASPAMETIO MUŠKARCE!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SEKS NA NASTUPU: Karleuša skinula muškarca od 150kg do GOLE KOŽE! Jelena napravila opšti HAOS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track