KARLEUŠA JEDVA ČEKA DA SE VRATI POSLU: Evo kako se pevačica oseća posle operacije TUMORA!
Foto: Printscreen/ Instagram

Na kućnom lečenju

KARLEUŠA JEDVA ČEKA DA SE VRATI POSLU: Evo kako se pevačica oseća posle operacije TUMORA!

Stars -

Pop pevačica Jelena Karleuša prethodne nedelje je operisana u jednoj privatnoj klinici, nakon čega je puštena na kućno lečenje, a njen oporavak teče uspešno.

Jelena Karleuša uspešno se oporavlja od operacije i ubrzo će biti u mogućnosti da se vrati svojim svakodnevnim obavezama, što je ono čemu se jako raduje, a kako se čini, najviše joj nedostaje komunikacija sa fanovima:

"Jelena je pre nekoliko dana napustila bolnicu i trenutno boravi u svom domu na Dedinju gde se uspšeno oporavlja od komplikovane operacije koju je imala prethodne nedelje.Ono što je izuzetno bitno jeste da se Jelena oporavlja brže nego što su doktori to očekivali i već za nekoliko dana vratiće se svojim svakodnevnim obavezama. Očekuju je brojni nastupi i nastavak snimanja epizoda muzičkog takmičenja "Zvezda Granda", kao i rad na projektu koji već duže vreme priprema" otrkio je izvor.

Inače, Jelena je ovaj zdravstveni problem imala duže od godinu dana.

"Iako je pomenuti zdravstveni problem otkrila još pre godinu i po dana Jelenina želja je bila da o tome ne priča javno, a sve kako ne bi zabrinula ljude koji je vole. Takođe, dobro je poznato da nikada nije igrala na kartu žrtve, pa je javnost za operaciju saznala samo nekoliko dana pre nego što se ona i desila, nakon čega je JK potvrdila istinitost pomenutih informacija. Zbog nedostatka vremena i unapred zakazanih koncerata, američke turneje, snimanja, Jelena je morala da sačeka adekvatan termin kako bi mogla da ode na operaciju. Inače, narušeno zdravlje i ova operacija su bili najveći razlog zbog kog je Jelena prolongirala objavljivanje novih pesama. Želela je da pre promocije novih pesama, koje njena mnogobrojna publika očekuje već punih pet godina, bude u najboljem zdravstvenom stanju. Budući da je poznato da je sve svoje projekte do sada radila veoma temeljno i pažljivo, ima veliku želju da sve što će u bliskoj budućnosti predstaviti svojoj publici bude zaista spektakularno i neviđeno" otkrio izvor za portal "Opera 17" i dodao da Jelena ima veliku podršku kolega:

"Svakodnevno pristiže veliki broj poziva i poruka od strane mnogobrojnih kolega i kolegenica, na čelu sa ekipom sa kojom gotovo svakodnevno sarađuje u pomenutom muzičkom takmičenju. Svi joj pružaju veliku podršku i žele joj da se što pre oporavi"

JELENA KARLEUŠA OBJAVILA VIDEO IZ BOLNICE Evo šta je pevačica poručila posle operacije TUMORA! ŠOK!

Sve ove navode za pomenuti portal potvrdio je i Karleušin PR, Zoran Birtašević:

"Jelena se trenutno oporavlja od operacije i sve protiče u najboljem redu. Očekujemo da će veoma brzo biti potpuno spremna da se vrati svim obavezama, ali i radu na svemu što već duže vreme priprema za njene fanove".

(Opera 17)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track