KOGA TREBA DISKFALIFIKOVATI Izbacili Dunju jer joj je Marija rekla da nije ni za K i to u 5. krugu
Foto: Printscreen Instagram, Zorana Jevtić

Haos u Zvezdama Granda

KOGA TREBA DISKFALIFIKOVATI Izbacili Dunju jer joj je Marija rekla da nije ni za K i to u 5. krugu

Stars -

Peti krug takmičenja u Zvezdama Granda Dunji Popović ostaće upamćen po uvredama koje je Marija Šerifović uputila njoj i Dragici Zlatić sa kojom je nastupila na velikoj sceni.

Na snimanju emisije njih dve su izvele po dve pesme, a jedna od članica žirija rekla je Mariji Šerifović: "Marija, hajde sada ponovi ono što si rekla dok su pevale! Rekla si da nisu ni za ku.ac”.

To je Mariju totalno izbacilo iz koloseka kao i dve takmičarke koje su nemo stajale i bez komentara slušale Marijine uvrede koje su usledile:

"Jeste, rekla sam da nisu ni za ku.ac! Šta vi mene je.ete ovde", siktala je Marija.

Dok je Dragica Zlatić lila suze i trpela, Dunja Popović je demonstrativno napustila studio i sa svojim prijateljima koji je podržavaju otišla kući, zbog čega je direktno diskvalifikovana iz daljeg takmičenja!

Foto Printscreen
Foto Printscreen

Dragica Zlatić je prošla u sledeći krug a direktor Saša Popović rekao je da takmičari moraju da budu spremni na sve komentare žirija pa i na one koji nisu baš tako lepi.

Mi smo pozvali Dunju, ali ona nije želela da komentariše situaciju zbog koje je ispala iz daljeg takmičenja, već nam je kratko rekla:

"Nemam šta da pričam o tome, još sam u šoku".

Svet

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track