KRISTIJAN ZAVODI RED NA FARMI: Malo ću da treniram strogoću!
Foto: Prin

Šmizla izabrala gazdu

KRISTIJAN ZAVODI RED NA FARMI: Malo ću da treniram strogoću!

Stars -
Ovaj put ću biti pravi gazda, a ne kao prošli put kada sam se ponašao drugarski

Sanja Lazić, koja je izbačena sa Farme, za novog gazdu je izabrala Krstijana Golubovića za kojeg je rekla da je najbolji čovek u rijalitju, koji se žrtvije za sve farmere.

"Kao što ste videli nisam konfliktna, a drago mi je drago što nisam imala svađu ni sa kim od vas. Želela sam da sa svima vama imam korektan odnos. Bilo je lepo družiti s vama, tako da sa Farme odlazim s mnogo lepih utisaka i smatram ovo jednim lepim iskustvom. Ulepšali ste mi rođendansku žurku. Srećna sam jer sam izašla baš kada sam poželela da odem. Gledaću vas, navijaću za vas, poštujte se, volite se... Dvoumila sam se dugo koga da postavim za gazdu. Mislim da treba da bude na tom mestu najiskreniji i najvredniji od svih. Jedan od najkompetentnijih farmerna među vama, a vi to ne cenite, ne poštujete jer ste sujetni ili ne prihvatite da je najveća faca na farmi i da ga ljudi vole. Za gazdu vam ostavljam najvećeg zavodnika, koji ima sve i svoj stav, ima pravo mišljenje, bori se za vas, našeg supermena Kristijana Golubovića koji će vam zavesti red", napisala je Šmizla u pismu.

"Hvala ti ba lepim komplimentima. Ovaj put ću biti pravi gazda, a ne kao prošli put kada sam se ponašao drugarski. Cimaću vas svaki čas. Bolje da me mrzite nedelju dana ali da naučite jedan manir. Malo ću da treniram strogoću ili bolje zavođenje reda", obećao je Kristijan.

Krstijan je za supervizora postavio Jasminu Medenicu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track