KURIR UHVATIO LJUBAVNIKE NA DELU: Cuca i Šaban bežali od Goce iz vikendice!
Foto: Damir Dervisagić

Paparaco

KURIR UHVATIO LJUBAVNIKE NA DELU: Cuca i Šaban bežali od Goce iz vikendice!

Stars -
Kad je pevačeva supruga saznala za novi susret svog muža i bivše zvezde „Granda“, odmah se uputila u Krčedin, ali je Šaulić uz pomoć prijatelja i rodbine organizovao filmsko bekstvo
1 / 4

Šaban Šaulić (63) u noći između utorka i srede ponovo je priveo bivšu zvezdu „Granda“ Ivonu Negovanović Cucu (23) u svoju vikendicu u Krčedinu.

10.32 - 15. oktobar 2014. Krčedin
10.32 - 15. oktobar 2014. Krčedin

Ekipa Kurira provela je 24 sata ispred pevačeve kuće kako bi ljubavnike uhvatila na delu, a u dvorištu je bio parkiran pevačicin automobil marke „pežo“, kojim se dovezla do imanja nadomak Beške.Međutim, nije samo ekipa Kurira otkrila njihov tajni susret već i Šabanova supruga Gordana. Dok smo strpljivo čekali da par napusti svoje ljubavno gnezdo, ispred kuće nekrunisanog kralja narodne muzike iznenada su se okupili rodbina i prijatelji. Od komšija smo saznali da su njegovoj zakonitoj supruzi dojavili da je Šaban u vikendici sa Cucom.

Kako bi prikrio sve tragove preljube, čuveni pevač organizovao je filmsko bekstvo svoje ljubavnice. Naime, oko 14 časova Cuca se iskrala na sporedna vrata kuće i legla na zadnje sedište svog automobila.

Nepoznati čovek koji je upravljao vozilom brzinom svetlosti ju je izvezao iz dvorišta i odvezao u nepoznatom pravcu. Za to vreme Šaban nije izlazio iz kuće.

10.32 - 15. oktobar 2014. Krčedin
10.32 - 15. oktobar 2014. Krčedin

Inače, Šaulić je u utorak veče oko osam sati stigao direktno s aerodroma u vikendicu. Njega je dovezao sin Mihajlo, koji, prema rečima komšija, nije u najboljim odnosima s ocem.- Mihajlo se na imanju nije zadržavao, već je okrenuo auto i vratio se u Beograd. Znam da jedva progovore reč zbog situacije u vezi sa Cucom - kaže pevačev komšija koji je insistirao na anonimnosti.

14.10 - 15. oktobar 2014. Krčedin
14.10 - 15. oktobar 2014. Krčedin

Pola sata posle ponoći svojim kolima stigla je i Cuca, koju je Šaban dočekao na ulaznim vratima. Do kasno u noć gorela su svetla na gornjem spratu njegove kuće. Međutim, Goci je neko sutradan dojavio da su njih dvoje zajedno i ona se odmah zaputila ka vikendici u nadi da će se konačno obračunati sa svojom suparnicom. Međutim, do susreta nije došlo - završava naš izvor.Tokom jučerašnjeg dana Šaulići nisu odgovarali na naše pozive.

Pobegulja... Ivona Negovanović Cuca
Pobegulja... Ivona Negovanović Cuca

Pretnja KuriruPLIVAĆETE SVI PO DUNAVUEkipu Kurira prvo je primetio Šabanov brat, koji nam je jasno poručio da će nas potopiti u Dunav i pozvati policiju ako iste sekunde ne napustimo Krčedin.- Ko ste, bre, vi i šta želite od mog brata?! Bolje bi vam bilo da se sklonite. Ako ne uradite onako kako vam kažem, mogli biste u Dunavu da završite - uputio je pretnje pevačev rođak.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track