KURIROVI PREDSEDNIČKI IZBORI TRESU ESTRADU: Saša Popović otkrio da je Vučić njegov apsolutni favorit
Foto: Marina Lopičić, Dragan Kadić

Ni oni nisu odoleli

KURIROVI PREDSEDNIČKI IZBORI TRESU ESTRADU: Saša Popović otkrio da je Vučić njegov apsolutni favorit

Stars -

Izbori za predsednika Srbije koje je Kurir pokrenuo zahvatili su i estradu!

Pevači prate izbore i na snimanju Grandovog novogodišnjeg programa. Može se slobodno reći da vlada potpuna euforija među estradnjacima zbog izbora na našem portalu.

Saša Popović, Vanja Mijatović, Jelena Vučković, Ivana Selakov, Ilda Šaulić, njihov kolega Ivan iz Legendi, jedva su čekali da otpevaju svoj blok da bi ispratili izbore.

Saša Popović kaze da prati izbore ceo dan, iako ima snimanja stigne da baci pogled.

"Jedva čekam da završim emisije samo da vidim kako teku izbori i šta narod kaze. Glasam za Vučića, on je moj favorit! Apsolutno podržavam njegovu kampanju".

"Ja glasam za Vučića! Pratim dešavanja u našoj zemlji i jako vam je interesantna ova akcija", rekla je ćerka Šabana Šaulića.

Njena koleginica Ivana Selakov kaže da jedva čeka večeras da vidi ko će pobediti u polufinalu.

"Završila sam sa svim obavezama i sad idem kući da spremim ručak, da se ušuškam i onda ću da pratim izbore na vašem portalu. Ja se još premišljam kome glas da dam, ali čim se budem odlučila, glasaću na Fejsbuku u Kurirovoj kampanji. Biće gusto", ocenila je Ivana.

Ivan iz grupe "Legende", bio je nešto prisniji prema ovom glasanju. On je svoj glas dao Tomi i nazvao ga Batica.

"Glasam za Baticu jer su se videle promene od kada je on na vlasti. Našim ljudima niko nije dobar ali to nije tačno. Treba narod da mu da šansu, malo da istrpi i biće bolje", rekao je on.

Večeras glasate za polufinalnu grupu E. U nju su se plasirali Aleksandar Vučić i Saša Radulović iz grupe A, odnosno Tomislav Nikolić i Boško Obradović iz grupe B.

Kurir je pokrenuo glasanje za predsednika Srbije - svi građani koji prate našu Fejsbuk stranicu mogu od 19 do 23 sata da glasaju za jednog od svojih kandidata.

I ćerka Goce Božinovske, Jelena Vučković pomno prati Kurirov izbor za predsednika drzave a otvorila nam je dušu rekavši da se dvoumi izmedju naprednjaka Vučića i Nikolića. Ipak, na kraju su prevagnule godine pa je glas dala mlađem, premijeru Aleksandru Vučiću.

Zvezda Granda Vanja Mijatović od juče prati Kurirovu akciju i kaže da se redovno informiše o politici:

"Interesantni su mi i Radulović i Obradović, mada mi je simpatičan i Vučić. Ipak, neću otkriti kome dajem svoj glas".

Postanite pratilac naše FB stranice i izaberite novog šefa države!

PRAVILA: Po dva kandidata s najviše glasova iz svake grupe formiraju dve polufinalne grupe sa po četiri nova takmičara, odakle po dva najbolja idu u finalnu grupu.

Večeras od 19 do 23 časa glasa se samo za polufinalnu grupu E. Glasa se samo na našoj Fejsbuk stranici www.facebook.com/kuririnfo.

Napomena: Morate biti pratilac naše FB stranice. Glasate klikom na emotikon pored slike svog favorita.

(J.C.S/LJ.S)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track