LAŽU NAROD DA SU NEPRIJATELJI: Maja za svađanje na Farmi uzela 48.000 evra, a Kristijan 100.000!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Dragan Kadić

Smicalice

LAŽU NAROD DA SU NEPRIJATELJI: Maja za svađanje na Farmi uzela 48.000 evra, a Kristijan 100.000!

Stars -
Oboje su priznali da su tu zbog novca i da će sve uraditi za šou, dok je Nikolićeva otkrila da je za četiri meseca boravka na imanju u Lisoviću dobila ogromnu svotu novca

Iako se tokom dana često raspravljaju, Kristijan Golubović i Maja Nikolić su na žurki otkrili kako su njihove svađe fingirane.

Oboje su priznali da su tu zbog novca i da će sve uraditi za šou, dok je Nikolićeva otkrila da je za četiri meseca boravka na imanju u Lisoviću dobila 48.000 evra, a Kristijan je dodao da je njegova cena 100.000 evra.

"Treba ovako da nastavimo, da se svađamo i da svi misle da nismo u dobrim odnosima. To je dobro", rekla je Maja Kristijanu, koji je napomenuo da je on tu zbog pobede.

"Pa, naravno, mene ne interesuje pobeda. Slobodno ti pobedi, i treba tako. Ja sam ovde uzela velike pare i ništa me ne zanima. Uzela sam 48.000, po 12.000 evra mesečno, i naplatila sam dug iz prethodnog rijalitija", otkrila je Maja.

"Ja sam uzeo 100.000 evra", šapnuo je Krstijan Maji, a zatim su nastavili da razgovaraju o rijalitiju. Inače, Kristijan je ranije pričao kako je u „Farmu“ ušao kako bi obezbedio novac svojoj suprugi Ivani i ćerki Veri.

Da su Maji smicalice glavna hrana u rijalitiju, pokazala je i preksinoć. Tako je prvo Kristijanu pričala da treba da izabere Jelenu balerinu za mladu, jer je neminovno da će on biti mladoženja kada im zadruga dodeli zadatak da naprave svadbu. Ipak, Nikolićeva je kasnije promenila mišljenje, pa je Staniji i žestokom momku objasnila da njih dvoje treba da budu par kako bi razbesneli Jasminu Medenicu koja je zaljubljena u Golubovića.

Devojka ubila brata zbog KristijanaKako bi pokazao koliko ga žene vole, Golubović je ispričao priču o devojci koja je ubila rođenog brata zbog njega.

"Bio sam joj drug iz detinjstva i kada smo odrasli, ona je shvatila u jednom trenutku da mene njen brat cinkari. Nije razmišljala ni sekund, uzela je pištolj i ubila ga. Ona je vanserijski heroj jer nije mogla da živi sa tim da me je njen brat izdao. Odležala je devet i po godina robije i nema šta ne bih uradio za nju", ispričao je Kristijan, iako su ga mnogi osudili što hvali ubicu i da ne treba time da se ponosi.

Foto printskrin
Foto printskrin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track