LEPA BRENA ODGOVORILA NA PROZIVKE MIROSLAVA ILIĆA: Evo šta mu je poručila...
Foto: Damir Dervišagić, Dado Đilas

A nekada su bili prijatelji

LEPA BRENA ODGOVORILA NA PROZIVKE MIROSLAVA ILIĆA: Evo šta mu je poručila...

Stars -
Miroslav Ilić se naljutio na svoju koleginicu Lepu Brenu, jer je ugostila njegovog vanbračnog sina Devina koji je iz Amerike došao sa majkom Mirom kako bi upoznao svog oca.

Brena je bila i ostala prijatelj Marije Antonović, te ju je tako rado ugostila, a odgovorila je i na prozivke Miroslava Ilića koji joj je nekada bio prijatelj. Pevačica smatra da njegovo ponašanje govori dovoljno njegovoj kulturi.

"Miroslav Ilić je neko koga smo mi uvek cenili. Mi smo s njim radili pre 28, 29 godina. Mislim da je to sastavni deo njegove kulture. Ja ću opet ponoviti da sam Miru sa kojom on ima vanbračnog sina upoznala naravno preko njega. Ja sam sa njom i njenim sinom, ja i moja porodica ostali smo i do dana današnjeg u sasvim dobrim, drugarskim i prijateljskim odnosima. Cela moja porodica Miru Antonović i njenog sina izuzetno voli i naravno jako poštuje i meni je žao što gospodin Miroslav ima nešto protiv mene. Ja sam samo čovek i cela moja porodica, mi smo samo uzvartili jedno prijateljstvo i gostoprimstvo", rekla je Brena koja je prokomentarisala i vezu Filipa Živojinovića i Aleksandre Prijović.

Njih dvoje su nedavno priznali da su u vezi, a Brena im je poželela sve najbolje.

"Aleksandra je divna devojka, mogu da kažem mojoj deci neka im je sa srećom. Ako se zabavljaju ako se vole neka uživaju u njihovoj mladosti, njihovoj ljubavi. Želim im svu sreću", rekla je Brena u emisiji Ekskluziv.

Foto: Printskrin/Parovi
Foto: Printskrin/Parovi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track