LEPA BRENA: To što Miroslava ne zanima Devin, govori o njegovoj etici i moralu
Foto: Damir Dervišagić

Sukob kolega zbog porodičnih stavri

LEPA BRENA: To što Miroslava ne zanima Devin, govori o njegovoj etici i moralu

Stars -
Miroslav Ilić, koji se našao u centru afere zbog vanbračnog sina Devina Antonović, poručio je da ga baš briga za njega, njegovu majku Mariju i Lepu Brenu, kod kojih su bili u gostima. On je takođe izjavio kako je Brena zakuvala celu situaciju, dok pevačica tvrdi da je Miroslav sam kriv za svoje postupke.

DNK analiza koja je nedavno objavljena, a koja pokazuje da je Miroslav Ilić otac Devina Antonovića, šokirala je javnost, a pevač uprkos tome odbija da ima bilo šta sa Devinom. Miroslav se inače naljutio na svoju koleginicu Lepu Brenu, koja je ugostila njegovog vanbračnog sina Devina iz Amerike sa majkom Mirom dok je boravio u Srbiji.

"Ja skoro 30 godina znam da je Miroslav Devinov otac. Žao mi je što Miroslav prebacuje lopticu na mene i što ne vodi računa o svojim postupcima. On to treba da objasni sebi i svojoj porodici. Postoji nas mnogo koji smo očevici, on je živeo sa Mirjanom, putovao s njom" , rekla je Brena, koja ističe da nije "zakuvala" celu situaciju, kako to tvrdi Miroslav.

"Nisam ja ništa "zakuvala". On je to zakuvao pre 30 godina. To je nešto što je trebalo sam da reši, a ne da meša Brenu ili bilo koga drugog, a to što govori da ga Devin ne zanima i da ga iritiraju pitanja o njemu, govori o njegovoj etici i moralu", dodala je Brena.

Foto: Kurir
Foto: Kurir

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track