SILIKONI IM UMALO DOŠLI GLAVE: Ove zvezde su da bi bile lepe išle pod nož, a onda je krenulo po zlu
Foto: Instagram, Damir Dervišagić, Stefan Jokić, Dragan Kadić

Rizikovale zbog izgleda

SILIKONI IM UMALO DOŠLI GLAVE: Ove zvezde su da bi bile lepe išle pod nož, a onda je krenulo po zlu

Stars -
Mnoge poznate dame su se odlučile na estetske korekcije kako bi popunile svoje nedostatke. Šou biznis zahteva ulaganje u izgled, pa su tako brojne pevačice, manekenke i starlete povećele svoja usta, grudi i zadnjicu ne bi li izgledale što lepše.

Ono na šta verovatno nisu računale je da bi im ulepšavanje moglo doći glave. Svaka operacija je rizik a ove poznate žene su to osetile na svojoj koži. Neke od njih su trpele velike bolove, pucanje silikona kao i njihovo vađenje. Pa, da počnemo...

Tamara Đurić je suzanih očiju na Farmi ispričala kako ima jake bolove u grudima i kako joj je zbog napora pukao silikon. Klaberka je takođe imala i deformaciju na usnama u koje je takođe ugradila silikone. Ona je primetila da joj se na usnama pojavila jedna neobična rupa.

Foto: Stefan Jokić
Foto: Stefan Jokić

Stanija Dobrojević je trpela nesnosne bolove u grudima. Ona je pre ulaska u rijaliti išla na operaciju usana i grudi, ali kako je sve bilo urađeno na brzinu, starleta je imala ozbiljne probleme sa zdravljem. Ona je tada zamenila implante u grudima i napumpala usta, a na imanju je pila lekove kako bi smanjila bolove.

Foto: Fejsbuk/Printskrin
Foto: Fejsbuk/Printskrin

Svetlana Ceca Ražnatović je imala probelam sa kičmom zbog čega je morala da smanji gurdi. "Imala sam intervenciju na grudima koja nije bila samo zbog estetskih razloga, već je pre svega imala zdravstveni karakter. Usput sam uradila i korekciju njihove veličine, ali prioritet mi je bio zdravlje", potvrdila je pre 3 godine Ceca za Stori.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

Jeleni Karleuši je zbog velikih grudi jedno vreme bilo ugorženo zdravlje. Ona je imala dugu i tešku operaciju grudi koja je trajala više od 5 sati. Tom prilikom joj je urađena rekonstrukcija mišića grudi i izvađeno fibrozno tkvio. Karleuši su doktori bukvalno spasili život. Stoja je iz istih razloga rešila da smanji svoje grudi kako bi smanjila bolove u kičmi.

Foto: Dragan Kadić
Foto: Dragan Kadić

Katarina Grujić je imala deformaciju sa svojim silikonskim grudima kada joj se jedna dojka pomerila u stranu. Pevačica je zbog toga morala da poseti lekara i uradi novu intervenciju.

Foto: Kurir
Foto: Kurir

Povećanje grudi ostaće u lošem sećanju Sandri Africi. Ona je povećala svoje poprsje, obogativši ga sa četristo kubika silikona, i sve bi bilo normalno da nije odmah poželela da pokaže svima svoj novi dekolte. Pevačici je pozlilo tokom nastupa, a za Alo je izjavila da joj je telo loše reagovalo na operaciju.

Foto: Dragan Kadić
Foto: Dragan Kadić

Nataša Bekvalac je takođe iz zdravstvenih razloga morala da koriguje silikone.

Foto: Story
Foto: Story

Starleta Soraja Vučelić je usled gubitka na kilaži počela da oseća bolove u kičmi zobg čega je morala da smanji svoje grudi.Jelena Gerbec se pokajala zbog povećanja grudi. Pevačica je želela da ima veće poprsje, međutim njeno telo nikako nije moglo da podnese strano telo u sebi.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

Atina Ferari je dugo želela da ima velike grudi a kada je ih je konačno poevećala nije mogla sebi da dođe od bolova. Ona je izjavila da je oproavak od operacije strašno teško podnela kao i da nikada ne bi povećala poprsje da je znala da će proces biti tako bolan.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

Marina Visković se pokajala što je povećala usta. Naime njoj su se usne izdeformisale, zbog čega je rešila da izvadi silikone. Pevačica je morala da odradi 2 operacije kako bi dobila željeni izgled.

Foto: Printskrin/Instagram
Foto: Printskrin/Instagram

Bojana Rajić je iz istih razloga rešila da izvadi dotrajale slikone iz usana. Ona se žalila kako ju je vađenje veoma bolelo. "Brufen za doručak, ručak i večeru, njma, njam" pričala je tada Rajićeva, a iz istih razloga je i Severina rešila da smanji usta.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

Mimi Oro je shvatila da je preterala sa povećanjme usana pa je tako letos rešila da izvadi silikone. Ona takođe ima silikone i u gurdima koje za sada nema nameru da smanjuje.

Foto: Printskrin/Fejsbuk
Foto: Printskrin/Fejsbuk

Emina Jahović, Ana Nikolić, Olja Crnogorac i Ana Marija Žujović su takođe smanjlile usta jer su shvatile da su izgledale bolje pre ugradnje silikona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track