LJUBAV NA PRVI POGLED: Ovo je istina o vanbračnom sinu Miroslava Ilića
Foto: Dado đilas

Pevač Devena nikada nije video

LJUBAV NA PRVI POGLED: Ovo je istina o vanbračnom sinu Miroslava Ilića

Stars -
Amerikanka našeg porekla tvrdi da sa slavujem iz Mrčajevaca ima sina, kojeg pevač nikada nije želeo da upozna pre svega jer nije njegov sin, oženjen je, ima i unuke i ne želi da mu iko kvari porodičnu sreću

Miroslav Ilić navodno ima vanbračnog sina Devena (29) u Americi, kojeg je dobio sa M. A s kojom je bio u vezi dok je bio na turneji u Americi. O njegovom vanbračnom sinu već nekoliko godina se priča i piše, a Slavuj iz Mrčajevaca nikada nije hteo da ga upozna ili prizna.

Naime, pre više od dve decenije Miroslav Ilić je otišao na turneju preko bare, gde je, iako je tada već bio oženjen, upoznao zgodnu devojku. Oni su se upoznali na nastupu u Njujorku preko zajedničkih prijatelja. To je bila ljubav na prvi pogled iz koje se, navodno, rodio Deven.

"Deven nikada nije imao prilike da upozna svog biološkog oca. Jer, svi pokušaji gospođe, koja je u dva-tri navrata zvala Miroslava i pokušala da razgovara s njim ne bi li ga ubedila da upozna sina, bili su uzaludni. Ilić je uvek srećnom braku i da ga već jednom ostavi na miru, ne udostojivši se da upozna sina. Popularni pevač nije želeo da čuje, a kamoli da prizna svoje "grehe" iz mladosti. Međutim, s godinama, Devenova želja da upozna tatu postajala je sve veća te je pritiskao majku da mu kaže ko je njegov otac", rekao je izvor.

Miroslav nikada nije želeo da upozna podsetivši da je oženjen, da ima i unuke i da ne želi da mu iko kvari porodičnu sreću.

"Poznajem dotičnu osobu i kažem vam da morate biti obazrivi sa psihopatama takve vrste. Nije je bilo u mom životu punih dvadeset godina, ali sada se opet pojavljuje, kao iz pepela. Taj dečko nije moj sin, to su njene izmišljotine...", govorio je Miroslav.

(Kurir)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja