LJUBAVNI KONCERT: Merima Njegomir pevala svom tajkunu!
Foto: Damir

Folk pevačica zablistala

LJUBAVNI KONCERT: Merima Njegomir pevala svom tajkunu!

Stars -
Dragoljub Marković, koji se tajno oženio Njegomirovom, posmatrao svoju izabranicu, na čijoj je desnoj ruci sijao prsten

Dragoljub Marković (54), vlasnik „Krmivo produkta“, došao je sinoć na solistički koncert svoje supruge Merime Njegomir (61), s kojim se nedavno u tajnosti venčao.Biznismen iz Surčina u zadužbinu Ilije Kolarca stigao je desetak minuta pre početka i trudio se da prođe neopaženo. Međutim, oštro oko našeg fotografa spazilo je Markovića kako prijateljima deli ulaznice i s nestrpljenjem gleda na sat. Merimina ćerka Milica Njegomir srdačno se pozdravila s njim, a zatim su se zajedno uputili prema velikoj sali.

Porodica na okupu... Merimina ćerka Milica sa Markovićem
Porodica na okupu... Merimina ćerka Milica sa Markovićem

Na pitanja o venčanju biznismen nije želeo da odgovara, ali je kao iz topa naveo svoju omiljenu numeru:- „Da nije ljubavi tvoje“ moja je omiljena pesma, mada su sve Merimine pesme veliki hitovi i ja ih volim - rekao je za Kurir Marković, koji nije želeo da upada u oči, pa se sa sinom i ćerkom smestio u sredinu sale. Biće da zbog problema koje je imao s bivšom suprugom Ljiljanom Marković još ne želi da prizna da je opet stao na ludi kamen.

Podrška... Snežana i Tozovac
Podrška... Snežana i Tozovac

U izjavama koje je pred koncert davala za televizije Njegomirova nije želela da priča o venčanju, ali ga nije ni demantovala. Međutim, svetla haljina nalik na venčanicu i prsten koji je sijao na njenoj desnoj ruci rekli su dovoljno. Pevačica je imala još razloga za zadovoljstvo s obzirom na to da su je bodrile kolege Snežana Ðurišić, Nada Topčagić, Predrag Živković Tozovac, Ðorđe Marjanović...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track