LJUBAVNICA NE ODUSTAJE: Miroslave, budi heroj pred svojim sinom
Foto: Kurir Privatna Arhiva I Dado Đilas

Mirjana Antonović opet o Iliću

LJUBAVNICA NE ODUSTAJE: Miroslave, budi heroj pred svojim sinom

Stars -
Živela sam u nadi da će on sam smoći snage i učiniti ono što je pravedno pred ljudima i pred Bogom. To je sve i dovelo do ovoga danas. Niko od nas nije to želeo, a najmanje Devin i ja

Mirjana Antonović ponovo je prozvala Miroslava Ilića, svog bivšeg ljubavnika, za koga tvrdi da je otac njenog tridesetogodišnjeg sina Devina.Ona je, odgovarajući na Fejsbuku na pismo žene koja ju je podržala, objasnila svoje motive za priču o Iliću.

- Živela sam u nadi da će on sam smoći snage i učiniti ono što je pravedno pred ljudima i pred Bogom. To je sve i dovelo do ovoga danas. Niko od nas nije to želeo, a najmanje Devin i ja. Neki su danas pogrešnog mišljenja, smatraju da je sve što se dešava iz neke novčane koristi.

To nije ni blizu istine! Verujte, da sam to želela, imala sam šansu već 29 godina - navodi Antonovićeva i dodaje da su Miroslava molili da Devin i on to srede u četiri oka, jer je sasvim normalno da dete želi da upozna svog oca.Ona dalje navodi da je Ilić sam izabrao „ovaj najgori put“ i da je on na kraju lično prvi izjavio za medije da su oni „ludi“ i da je ona „psihopata“.

- On uporno godinama vređa našu Brenu i Bobu, koji su samo činili sve ono što je bila njegova dužnost. Niste vi prvi koji tvrdite da nas on voli. Da li čovek koji voli može postupiti tako kao što je on? Da li čovek koji voli može da stoji pored žene koja non-stop, već godinama, vređa njegovo dete? - napisala je Mirjana i poručila:

- Nažalost, nema opravdanja! Nisu dovoljne samo ispevane pesme, već je potreban otac, da smogne snage, odupre se svim silama i prigrli svoje dete. Tada bi on bio heroj pred narodom i, što je najvažnije, pred svojim sinom - odgovorila je ona.(N. G.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja