LJUBOMORAN: Šaban brani Cuci da peva
Foto: Damir Dervišagić, Stefan Jokić

Šaulić uveo sankcije ljubavnici

LJUBOMORAN: Šaban brani Cuci da peva

Stars -

Pevač svakog meseca daje Ivoni novac samo da ne bi nastupala, jer ne želi da je u kafanama drugi muškarci pipkaju

Šaban Šaulić je zbog ljubomore zabranio dugogodišnjoj ljubavnici Ivoni Negovanović Cuci da nastupa po kafanama i diskotekama.Prema rečima njihovih bliskih prijatelja, kralj narodne muzike želi da pevačicu zaštiti od drugih muškaraca i sačuva je samo za sebe. On joj zauzvrat jednom mesečno daje novac, i to onoliko koliko bi zaradila na tezgama.- Šaulić je teško podnosio to što Cuca radi. Smetalo mu je što su je momci gledali, pipkali, davali joj bakšiš... Ona je, kao i mnoge pevačice, sve to trpela da bi zaradila. Najgore mu je bilo kad je išla u Bosnu, jer tamo ima dosta poznanika, pa joj je često pravio ljubomorne scene - kaže naš izvor.Dodaje da je Ivona jedva prihvatila njegov predlog.- Jednom prilikom Šaban je predložio Cuci da prekine s nastupima, a da će je on izdržavati. Tako je i bilo. Ivona se nije slagala s tim, ali zbog ogromne ljubavi koju oseća prema njemu pristala je na to, kao i na mnoge stvari koje je radila da bi mu udovoljila. Šabanu je otad mirna glava - kaže jedan njihov zajednički prijatelj.

Pevač, inače, nema ništa protiv što je Cuca dva puta bila u rijalitiju.- Šabanu ne smeta to što se ona promoviše na televiziji, ali vidite i sami da ona nigde ne nastupa iako je snimila dve numere, bila je u „Parovima“ i „Farmi“, a još je i medijski aktuelna - zaključuje naš izvor.Pozvali smo Šabana Šaulića za komentar, ali je bio nedostupan, dok se Ivona Negovanović Cuca nije javljala do zaključenja ovog broja.Podsetimo, Cuca živi u strahu jer veruje da će joj nauditi Šabanova supruga Goca, o čemu je Kurir juče pisao. Pevačica se požalila prijateljici da joj je žena nekrunisanog kralja narodne muzike više puta pretila, i to nakon intervjua i zajedničkih fotografija s pevačem koje su osvanule u javnosti. Cuca je potvrdila da se plaši za život:- Mogu samo da kažem da je u mom životu sve moguće, pa čak i ta vaša informacija o Goci nije isključena.Pevačica je za nedeljnik Star rekla da bi volela da rodi Šabanu dete:- Slobodna sam devojka, imam pravo na to, međutim, znam da bih tada prošla kroz pakao. Tu bi bilo mnogo prepreka, živela bih u strahu, morala bih da se odselim, da tražim pomoć u sigurnoj kući.

Mašala!JUČE NAPUNIO 65 GODINAŠaban je juče napunio 65 godina. Zbog oporavka posle operacije trbušne aorte velika proslava je ovog puta izostala, ali je Cuca, kako saznajemo, poslala Šabanu poklon. Pevačica je od njega mlađa 39 godina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja