LOKA DAO ISKAZ U POLICIJI: Rasta me je udario a njegovi prijatelji gurnuli niz stepenice!
Foto: Ljiljana Stanišić

PAPARACO

LOKA DAO ISKAZ U POLICIJI: Rasta me je udario a njegovi prijatelji gurnuli niz stepenice!

Stars -

Tačno je da smo Rasta i ja imali nesuglasice zbog ugovora, ali nisam očekivao da će tako reagovati, rekao voditelj TV Prva na saslušanju

Slobodana Nešovića Loku, stalnog člana postave emisije „Ivan Ivanović i muškarci“, koga je u utorak pretukao reper Stefan Đurić Rasta, paparaco Kurira je juče uspeo prvi da uslika posle incidenta koji se dogodio u centru Beograda.

Voditelja smo sreli oko 10.30 ispred njegovog stana na Vračaru, nosio je kese sa đubretom. Prišli smo mu čim smo ga spazili. Na licu i po rukama nisu mu bile vidljive povrede, na glavi je imao kačket. Na sve načine je pokušavao da izbegne razgovor s našom ekipom.- Hvala vam što se interesujete, ali nemojte da me proganjate. U toku dana poslaću zvanično saopštenje. To što ću reći, biće vrlo kratko i koncizno, jer nema tu neke velike misterije, malo je sve to prenapumpano. Ne mogu da vodim dijalog sa takvim čovekom preko novina - rekao nam je Nešović u hodu.

(KURIR TV) LINČ USRED BEOGRADA! RASTA PRETUKAO VODITELJA: Posle saslušanja, reper pušten na slobodu!

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE PRETUČENOG VODITELJA: Pogledajte kako izgleda LOKA kojeg je RASTA prebio

Nakon toga je seo u svoj automobil i odvezao se u policijsku stanicu u 29. novembra, gde je saslušan povodom incidenta. U stanicu policije došao je u pratnji supruge Irene i troje zaposlenih iz agencije, koji su bili svedoci sukoba s Rastom.

Kako Kurir ekskluzivno saznaje, Loka je iskazu rekao da ga je reper nekoliko puta udario, i to nakon što su ga njegovi prijatelji gurnuli niz stepenice.- Bio sam u šoku kada me je Rasta napao u mojoj kancelariji. Tačno je da smo imali neke nesuglasice zbpg ugovora o autorskim pravima, ali nisam očekivao da će tako reagovati! Posle svađe koju smo imali u kancelariji, raspravu smo nastavili u hodniku. Tu su me Rastini prijatelji gurnuli niz stepenice, nakon čega me je reper udario nekoliko puta - rekao je Loka inspektorima.

(KURIR TV) LINČ USRED BEOGRADA! RASTA PRETUKAO VODITELJA: Posle saslušanja, reper pušten na slobodu!

RASTI PRETI 5 GODINA ROBIJE: Anin muž ZBOG DUGOVA tukao saradnika Ivana Ivanovića! ČITAJTE U KURIRU!

MAMA ANE NIKOLIĆ BESNA: Progovorila o zetu Rasti koji je PRETUKAO voditelja! Ovo niko nije OČEKIVAO

LJ. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja