LUDA NOĆ U BUDVI: Ćazim ostavio Natašu i otrčao kod Severine!

Severina napravila uzbunu u Crnoj Gori

LUDA NOĆ U BUDVI: Ćazim ostavio Natašu i otrčao kod Severine!

Stars -
Albanski biznismen nije propustio Vučkovićkin nastup u Budvi, gde se provodio s prijateljima, ali i šmekao hrvatsku pevačicu

Severina Vučković napravila je kolaps u Budvi, pa je grad zbog nje bio blokiran.Hrvatska pevačica je u Crnoj Gori boravila zbog koncerta u najvećoj budvanskoj diskoteci, a navala je bila tolika da su automobili milili do brda na kojem se nalazi klub. Pet hiljada ljudi stiglo je na mesto događaja i uživalo u spektaklu. Među njima je bio i kontroverzni albanski biznismen Ćazim Feliks Osmani. Ovaj nastup atraktivne Hrvatice nikako nije mogao da prođe bez njega. Feliks je svoje mesto u klubu odavno rezervisao, te nije morao da brine o tome da li će uživo videti Seve. To što je otrčao na njen nastup ne treba da čudi jer već i vrapci na grani znaju da on obožava pevačice. Setite se samo Nataše Bekvalac, Ane Nikolić, Nataše Matić.

Martina Vrbos, Snežana Dakić i Stanija
Martina Vrbos, Snežana Dakić i Stanija

Jeste da je imao izlet i s manekenkom Sandrom Obradović i da se sad u Budvi na svojoj jahti vozika s jednom voditeljkom iz Bosne koja se takođe zove Nataša, ali njegova slabost ka pevačicama i dalje traje.

Lepa Banjalučanka Nataša PetorvićFoto: Facebook
Lepa Banjalučanka Nataša PetorvićFoto: Facebook

Ćazim se s prijateljima provodio na nastupu pop zvezde, a da li su se videli iza bine, nije poznato. Moguće je da je i Seve raspoložena za druženje jer je Osmani muškarac kakve ona voli - bogati biznismen sa vilama širom sveta i jahtom.Osim njega, Seve su slušale i Snežana Dakić, Martina Vrbos, Stanija Dobrojević i drugi.

Mina MilenkovićZABORAVILA SMILJANIĆAMina Milenković došla je u klub s jednim muškarcem. Držala ga je pod ruku, ali je ostalo nepoznato ko je njen pratilac. Jasno je da je prebolela Lolu Smiljanića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track