LUKAS ZAPREPASTIO: Marinko je postao bokser, ali mene nikada neće prebiti!
Foto: Dragan Kadić, Printscreen

Prokomentarisao udarnu temu

LUKAS ZAPREPASTIO: Marinko je postao bokser, ali mene nikada neće prebiti!

Stars -

Medije ovih dana trese priča o incidentu koji je Marinko Rokvić napravio na parkingu jednog šoping centra, a na to se osvrnuo i popularni pevač, Aca Lukas.

Naime, kako je Marinko na parkingu nasrnuo na momka i devojku, Aca je rekao:

"Ja imam toliko kazni za parkiranje da ja nikad ne mogu da se sa nekim pobijem zbog parking mesta. Uglavnom se parkiram na mestima gde se niko ne parkira. Mene Marinko neće prebiti nikad. Naravno da je priča dobila velike razmere jer je to isto kao i kada bi Tajson propevao. Vidiš da je čovek postao bokser. Pitanje je šta se tu dogodilo zaista i ko je koga tu prvi provocirao. Kada bi se na zapadu neko pobio zbog parking mesta, verovatno bi ih odmah strpali u ludnicu", rekao je Lukas, a onda je otkrio i kada je on došao u neprijatnu situaciju.

"Dok sam bio na odmoru u Dubaiju, izašao sam u jedan pab sa ženom. Bilo je veselo, mnogo žena, muškaraca...Iza nas je sedeo jedan Englez koji mi je sve vreme gledao u ženu i smeškao joj se i došlo mi je da mu zavalim takvu šamarčinu. Međutim, onda sam shvatio da su oni jednostavno takav narod, drugačiji su opušteniji... Ja sam hteo da glumim Zapadnjaka, pa sam otrpeo još nekoliko pogleda, a onda sam ga krišom, da niko ne vidi šutnuo u cevanicu", rekao je kroz smeh pevač u emisiji "Amidži šou".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track