MAJKA ILIĆEVOG DETETA: Miroslav je vređao Brenu i Bobu jer su me štitili!
Foto: Damir Dervišagić, Dado đilas

OTKRIVAMO: Razlog svađe pevača i vlasnice „Granda“

MAJKA ILIĆEVOG DETETA: Miroslav je vređao Brenu i Bobu jer su me štitili!

Stars -
Živojinovići su ga trpeli, a on je stalno nešto izmišljao i provocirao ih zbog njihovog druženja sa mnom i Devinom, kaže Mirjana Antonović, koja je folkeru rodila dete

Mirjana Antonović iz Amerike, koja tvrdi da je Miroslavu Iliću pred 30 godina rodila sina Devina, u nastavku ekskluzivne ispovesti za Kurir otkriva da joj je Lepa Brena bila najveći oslonac kada ju je pevač ostavio sa bebom od 18 meseci.Ona tvrdi da su joj vlasnica „Granda“ i njen muž Boba Živojinović pomogli da prebrodi emotivnu krizu i da su zbog nje godinama trpeli uvrede Slavuja iz Mrčajevaca, zbog čega i danas ne razgovaraju.- Kada sam 2008. bila u Beogradu, sa sinom sam odsela prvo kod svoje sestre Jelice, pa onda kod naših dobrih prijatelja Brene i Bobe. Oni su plemeniti ljudi koji su mi uvek bili oslonac. Stajali su uz Devina i mene i u dobru i u zlu. Sve ove godine nikada ni reč nisu progovorili samo zato što sam ih ja to zamolila. Trpeli su Miroslava, koji je stalno nešto izmišljao i provocirao ih, a pravi razlog smo bili Devin i ja, odnosno njihovo druženje sa nama - započinje Mirjana priču i nastavlja:

- Pošto je Devin muzički talentovan i snimio je CD, Brena nas je povela na snimanje „Granda“, znajući da to njega zanima. Tamo su bili mnogi koji su nas prepoznali. Posle toga su nas novinari pratili i slikali. Sutradan je izašla priča baš u Kuriru. Devinova slika bila je na naslovnoj strani - rekla je pevačeva ljubav iz mladosti.Antonovićeva naglašava da je Ilić tada bio ubeđen da joj je Lepa Brena pomogla da ga ocinkari u medijima.- Miroslav je pomislio da smo Brena i ja htele da mu se svetimo preko medija, iako to nema veze sa istinom. Počeo je da mi preti da i ne pomišljam da mu pravim probleme. Rekao mi je da ima velike veze i da je Beograd njegov grad. Ako bilo šta pokušam, videću šta će se desiti - tvrdi Antonovićeva.

Uvek su bili uz nju... Marijana i Devin sa Brenom, Bobom i drugim prijateljima
Uvek su bili uz nju... Marijana i Devin sa Brenom, Bobom i drugim prijateljima

Miroslav Ilić ne želi više da priča na ovu temu:- U Livnu sam zbog koncerta. To su gluposti i neću da pričam o tome.Pozvali smo i Brenu, ali nije odgovarala na naše brojne pozive.

Štitila ga... Brena sa malim Devinom
Štitila ga... Brena sa malim Devinom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track