MANGUPSKI ODGOVORIO NA PROVOKACIJU: Marija: Vi ste, bre, drogirani! Aca Lukas: Ja nisam... Sad!
Foto: Dragan Kadić, Marina Lopičić

Prozivanje

MANGUPSKI ODGOVORIO NA PROVOKACIJU: Marija: Vi ste, bre, drogirani! Aca Lukas: Ja nisam... Sad!

Stars -

Evrovizijska pobednica nenamerno je prozvala kolegu na račun njegovog starog poroka, na šta joj je on odgovorio da je trenutno čist

Marija Šerifović naljutila se na Acu Lukasa i Jelenu Karleušu zbog toga što su dali glasove kandidatkinji koja se njoj nije dopala i zbog toga im poručila da su „na drogama“, na šta joj je folker odgovorio da je trenutno čist!Vrlo često u „Zvezdama Granda“ dolazi do svađa i razmirica među članovima žirija, najčešće zbog neslaganja u mišljenjima. Dosad smo od njih mogli da čujemo razne međusobne uvrede, psovke i slične ispade na koje smo već navikli. Ovoga puta Marija je poludela kada je videla da su Lukas i Karleuša glasali za Dijanu Radišić, koja je, prema njenom mišljenju, pevala veoma loše.- Ja ne mogu da verujem... Ma, vi se, bre, drogirate - besno je rekla pevačica.Tada je u studiju nastao gromoglasan smeh i svi su pogledali u pravcu Lukasa, koji je više puta javno govorio o tome da je svojevremeno koristio narkotike. On je pogledao u Mariju i kroz smeh joj odgovorio na prozivku da je pod dejstvom droge.- Ja nisam... Sad! - rekao je Aca.Tada je Šerifovićka počela da viče na svoju drugaricu Jelenu Karleušu, zamerajući joj što se ne drži svojih stavova i što brzo i lako menja mišljenje.- Šta radiš ti, Jelena, šta radiš, bre? Malopre nije imala nijedan glas, a sada zahvaljujući tebi ima tri - vikala je Marija i na kraju počela da se plazi Jeleni.

Ponovo otvorila mami poslastičarnicuMarija Šerifović je u aprilu prošle godine ponovo pokrenula privatni biznis za svoju mamu Vericu. Naime, Šerifovićka je 2014. prvi put otvorila poslastičarnicu „Maravera“ za Vericu, ali su je zbog lošeg poslovanje zatvorile već 2015.Međutim, kako saznajemo, Verica Šerifović je lošeg zdravlja i sve manje nastupa, pa je Saša Popović savetovao Mariju da zaboravi provode i putovanja po belom svetu, već da se uozbilji i pomogne mami.- Kad se Verica počela da ima problema sa štitnom žlezdom, Marija se zabrinula za nju jer mnogo radi, pa joj je zato otvorila poslastičarnicu da bi manje putovala i tezgarila. Verica, inače, baš voli taj posao i sad je sve u njenim rukama, ona vodi radnju, a pre su imale menadžera - rekao je naš izvor blizak Šerifovićki.

IVAN ERCEGOVČEVIĆ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track