MARIJA ANA NE BIRA NI MESTO NI POL: Kresnula se s Filipom, pa navalila na Gogu!
Foto: Stefan Jokić

RIJALITI ORGIJE

MARIJA ANA NE BIRA NI MESTO NI POL: Kresnula se s Filipom, pa navalila na Gogu!

Stars -

Pevačica na gliseru imala seks sa Đukićem, a čim je on otišao, vatala se s njegovom bivšom

Marija Ana Smiljanić za seks više ne bira ni mesto, ni vreme, a ni pol! Nakon što je na Farmi preotela Filipa Đukića od Goge Aleksić, pevačica je s oboje započela ljubavnu vezu!

Dok su bili u rijalitiju, Filip i Marija Ana nisu silazili jedno s drugog, a tako se ponašaju i po završetku tog takmičenja.

Konobari ih oterali

Na jednom prestoničkom splavu bivši farmeri razmenjivali su nežnosti pred ostalim gostima! Nakon što su ih zaposleni zamolili da smire strasti jer je na splavu bilo i dece, prešli su na gliser i tu su nastavili akciju.

Filip nije mogao da se suzdrži, pa je odmah zavukao ruku u gaćice Marija Ani, a ona je skinula kupaći i legla na njega. Nakon kratke akcije Đukić se na brzinu obukao i otišao sa splava.

Devojka za sve

Smiljanićevoj se zatim pridružila njihova zajednička drugarica, tačnije devojka! Dok joj je Aleksićeva pokazivala slike na telefonu, Marija joj se žalila da ima male grudi i da želi da ugradi silikone, a zatim je ispipala njene kako bi proverila šta će kupiti kod čika plastičara. To im se osladilo, pa su nakon pipkanja pred gostima lokala otišle na gliser i otplovile. Šta su radile na Savi, to samo njih dve znaju, a možda još samo i Filip.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track