MARIJA ISPROZIVALA SAMOZVANU DIVU: Jelena, možeš da sviraš flautu ispod stola
Foto: Dragana Udovičić, Dragan Kadić

Žestoka svađa

MARIJA ISPROZIVALA SAMOZVANU DIVU: Jelena, možeš da sviraš flautu ispod stola

Stars -
JK rekla da je instrumentalista, pa je Marija njeno umeće poistovetila sa oralnim seksom

Pevačica Marija Šerifović poručila je Jeleni Karleuši da flautu može da svira ispod stola, što je razbesnelo samozvanu divu.Iako su se Karleuša i Marija dosad međusobno podržavale, pogotovo otkad su obe u žiriju „Zvezda Granda“, evrovizijska pobednica rešila je da se našali s Jelenom, koja se uvredila.Sve je počelo kad je JK na snimanju „Zvezda Granda“ Dragana Stojkovića Bosanca nazvala kolegom. On je rekao da nije pevač i da je zato ne smatra koleginicom. - Nema veze, ti si instrumentalista kao i ja - odgovorila mu je Jelena. Na njegovo zaprepašćenje, samozvana diva je objasnila da ona svira flautu i da će rado to dokazati u nekoj „Grandovoj“ emisiji, kao što je „pokazala da zna da peva“ pre nedelju dana. Očigledno je zaboravila da je i tad Marija Šerifović nije hvalila, već je njenu interpretaciju nazvala korektnom.- Jelena će da svira flautu ispod stola - dobacila je Šerifovićeva, što je veoma razbesnelo JK, jer u žargonu svirati flautu znači oralno zadovoljavati muškarca. Ipak, njena žestoka reakcija je izostala: - Ne, ja ću svirati u emisiji flautu, a neko drugi će svirati ispod stola.

Hit majicaMARIJA: NEĆU DA BUDEM LUDA KAO JK!Marija Šerifović na svakom snimanju „Zvezda Granda“ nosi majicu sa, kako je rekla, genijalnim porukama, pa je tako bilo i pre dva dana, kad je na sebi imala natpis „Nisam luda“ iznad Karleušine fotografije, što su stihovi Jelenine pesme. Pre toga prošetala je majice s natpisima „Jer nemam noge ko Lepa Brena“, „Bolje pevam od Lepe Brene“ i „Popović, who (ko)?“...

Ponestalo joj inspiracijeJK ISKOPIRALA NATUIako sebe predstavlja kao ikonu koja diktira modne trendove, JK se u utorak na snimanju „Zvezda Granda“ pojavila u beloj haljini kakvu je nosila i Nataša Bekvalac 21. maja u jednoj emisiji na TV Pink. Očigledno je da je Jeleni ponestalo inspiracije, budući da je pre nedelju dana na Storijevoj žurki na glavi ponela kapu viteza koju je Dženifer Lopez nosila pre godinu dana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track