MARINKO ROKVIĆ SE ŽALIO PRIJATELJIMA: Posle tuče nemam posla
Foto: Dragana Udovičić

Bez posla

MARINKO ROKVIĆ SE ŽALIO PRIJATELJIMA: Posle tuče nemam posla

Stars -

Živim od pevanja ceo život, a sada je moja karijera dovedena u pitanje. To je udar na moju egzistenciju, jadikovao je Rokvić

Marinko Rokvić požalio se bliskim prijateljima da mu je nakon što je prebio Ivana Agbabu zbog parking mesta ugrožena egzistencija, jer su mu mnogi nastupi otkazani.

Umesto da preispita svoje postupke i ispade u javnosti, folk pevač za to što mu se sada dešava krivi medije. On je nedavno ljudima iz svog okruženja rekao da mu nikad nije bilo gore jer posla uopšte nema, a sve zbog toga što su novinari pisali o incidentu koji je izazvao u jednom tržnom centru.- Marinko mi je rekao da mu je ovo najgori period u životu. Smatra da su ga svi razapeli zbog skandala na parkingu i da on to nije zaslužio. Nisam hteo da mu kažem da je tada trebalo da razmišlja o posledicama, jer ne želim mu se zameram. Taj dan su ga zvali iz nekih novina, pa se on iznervirao i počeo da viče: „Neću više niko da me zove iz medija. Ne zanima me više da dajem izjave ni intervjue. Zbog njih mi je otkazano dosta nastupa, to je udar na moju egzistenciju. Živim od pevanja ceo život, a sada je moj posao doveden u pitanje“ - ispričao nam je izvor blizak folk pevaču.

Naš sagovornik je dodao da su Marinka sinovi ubedili da se vrati svakodnevnim aktivnostima i pokuša da zaboravi na skandal.- Nikola i Marko su ga nagovorili da se pojavi u emisiji kod Lee Kiš jer je prošlo dovoljno vremena i veruju da su ljudi malo zaboravili na njegov ispad. U Srbiji postoji izreka svakog čuda za tri dana dosta, pa će i on valjda biti takve sreće - rekao je naš sagovornik.Pokušali smo da stupimo u kontakt s Rokvićem, ali se on do zaključenja broja nije javljao na telefon.

Bonus video

MARINKO JE MLADIĆU RAZBIO ARKADU I IŠČAŠIO MU NOGU: Pogledajte snimak sa lica mesta

I. E.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track