MELJNIČENKOVI SE BAHANALIŠU: I Sandrina pudlica ima telohranitelja

Kurir u Barseloni

MELJNIČENKOVI SE BAHANALIŠU: I Sandrina pudlica ima telohranitelja

Stars -

Bivša „modelsica“ i njen suprug, ruski milijarder Andrej Meljničenko, s kućnim ljubimcem doplovili u Španiju luksuznom jahtom od 300 miliona dolara

Sandra Meljničenko i njen suprug Andrej ni ove godine ne zaobilaze omiljenu destinaciju za letovanje - Barselonu.Bivša članica grupe „Models“ i ruski milijarder pre nekoliko dana stigli su svojom luksuznom jahtom na ovu egzotičnu destinaciju, a naš paparaco uslikao je slavni par dok se iskrcavao. Iz jahte, koja nosi ime „A“ po Aleksandri Meljničenko, prva je izašla Sandra, a za njom i telohranitelj, koji je nosio njihovu pudlicu.Na kraju je izašao Andrej, a potom su se automobilom odvezli prema centru grada. Za razliku od prethodnih godina, kad je s njima na letovanju non-stop bila i njihova ćerkica Tara, ove godine milijarder i njegova supruga rešili su da je dobro sakriju od radoznalih paparaca.Osim što je svim turistima bilo simpatično to što njihova pudlica ima poseban tretman, većina je bila oduševljena i izgledom luksuznog plovila kojim su stigli u Barselonu. U pitanju je jahta, koja podseća na onu iz filma o Džejmsu Bondu. Međutim, čuveni agent 007 može samo da zavidi Andreju pošto je njegova jahta mnogo veća i skuplja.Porinuta je u januaru 2008, a njena vrednost je neverovatnih 300 miliona dolara. Ima jednu veliku luksuznu kabinu za vlasnika i šest luksuznih kabina za goste. Poseduje helidrom, kao i superbrzi brod za ludorije na vodi. Jahta je registrovana na Bermudima, a poslednjih godina Andrej i Aleksandra često su krstarili Mediteranom.

Srpski zetIMA 10,8 MILIJARDI $Srpski zet Andrej Meljničenko trenutno je 81. na listi najbogatijih ljudi na planeti. Vrednost imovine ovog tajkuna, koji se obogatio u sektoru energetike u Sibiru, procenjena je na 10,8 milijardi dolara. On je ujedno i 11. najbogatiji Rus na svetu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track