MIA BORISAVLJEVIĆ UZVRAĆA UDARAC: Stanija grabi medijski prostor preko mene!
Foto: Printskrin/Instagram

Odgovorila

MIA BORISAVLJEVIĆ UZVRAĆA UDARAC: Stanija grabi medijski prostor preko mene!

Stars -

Nakon što je Stanija Dobrojević izjavila da je prvoj njoj bio ponuđen posao voditeljke u "Pinkovim zvezdama", koji je odbila jer ne želi da bude u bekstejdžu već na velikoj sceni, oglasila se i Mia Borisavljević.

Pevačica je sa ponosom pristala da vodi muzičko takmičenje, a kako kaže ne smeta joj što starleta preko njen grabi medijski prostor.

"Ja sam na velikim scenama svakodnevno kada nastupam, a ovo je drugi vid prezentacije. Mislim da je zadatak u bekstejdžu veoma kompleksan, važan i težak. Za to treba imati dobru komunikaciju, spontanost, elokvenciju, a iznad svega ljudi treba da te vole", objašnjava Mia, i dodaje:

"Ne smeta mi što je Staniji prvoj ponuđen posao i što grabi medijski prostor preko mene. Ovo je novo iskustvo u najgledanijem programu, na najgledanijoj televiziji, i ima mnogo veze sa mojim zanimanjem jer je takmičenje muzičkog karaktera. Imam veoma težak zadatak da radim sa ljudima iz naroda, odnosno sa porodicama koje su došle da podrže takmičare, kao i sa samim takmičarima", ispričala je novopečena voditeljka.

Foto: Printskrin/Instagram
Foto: Printskrin/Instagram

(Svet)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track