MIĆA NASTAVLJA DA PLJUJE PO GOGI: Majka te se stidi, gubo jedna! Smrdiš!
Foto: Printskrin

Sukob se nastavlja

MIĆA NASTAVLJA DA PLJUJE PO GOGI: Majka te se stidi, gubo jedna! Smrdiš!

Stars -

Pevač Lepi Mića ne ostavlja na miru Gogu Aleksić koju kponstatno vređa i naziva pogrdni imenima.

Farmer je nekoliko puta istakao kako ga igračica nervira jer je folirnat i ne prestaje da je vređa. Tokom "Igre istine" Mića je uputio niz uvreda na račun Aleksićeve koja je rekla kako ju je Mića napo i rekao laži.

"Klošarko jedna to je isitina. Ko te napada smradu ljudski? Kad neko kaže da je smeće ti se smeješ!Ološu smrdljivi onaj! Klošarko, pričala si za Sašku da ti je majka sad je blatiš, ko tebe napada? Rekao sam ti nemoj sa mnom da se kačiš! Boli me ku.ac. Kada ja kažem", vikao Mića u besu dok je Goga samo ćutala.

"Spodoba jedna na šta ličiš! Šta sam ja rekao što nije tačno! Sad kukaš mama ovo, mama ono doživela sam šok... Klošaro jedna pijana ideš u kameru. Gaduro jedna" vikao je Mića a Goga je pričala kako je doživela samo šok prvi put dok je sada ne pogađaju pevačeve reči.

"Majka te se stidi, gubo jedan, smrdiš! Tebe je pljuvala Saška, tebe Marina", išao je farmer po sobi i pokazivao na sve koje je Goga ogovarala.

"Ja neću reći ni jednu ružnu reč, to mi je nisko i ponizno. Hvala za medijski prostor i što sam ovde" rekla je Goga dok ju je Mića vređao.

Podsetimo, Mića je u toku dana žestoko opleo po Gogi kada ju je vređao jer je imala seks s Filipom. Ona se na kraju rasplakala.

foto: Printskrin
foto: Printskrin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track