MIKIJEVA ŽENA ŽESTOKO ISPROZIVALA JELENU: Golubovićka poludela, pa joj uzvratila na svoj način
Foto: Printskrin

Pogodile je reči

MIKIJEVA ŽENA ŽESTOKO ISPROZIVALA JELENU: Golubovićka poludela, pa joj uzvratila na svoj način

Stars -

Jelena Golubović direktno se obratila Milici Obradović, supruzi Mikija Mećave. Milica je danas pismom čestitala mužu rođendan, ali veći deo pisma odnosio se na ostale farmere.

U najvećem delu pisma bilo je reči o Jeleni Golubović, o kojoj gospođa Obradović ne misli ništa dobro.

"Takve zaljubljene devojke su mi, čak, simpatične jer imaju u koga da se zaljube. Spremna je da zabode nož u leđa čim joj se ne ostvare planovi. Prodala si pravog i iskrenog prijatelja. Ti si izdajica, udružila si se sa svojim neprijateljima! Svetiš se zbog neostvarene ljubavi i nesuđenog seksa! Vređaš mene i moju porodicu, morala sam da ti se obratim. Inače, nisi vredna komentarisanja" napisala je Mikijeva žena.

Jelena je veoma teško podnela, zbog čega je u sred pisma napustila sastanak, ne želevši da sasluša poruku do kraja. Ona je bila uvređena zbog onoga što je čula, pa je otišla do gazdine kuće da se smiri.

Kada se Jelena se vratila u kuću kako bi pročitala pisma svojih fanova i porodice, ali i primila poklone povodom imendana, iskoristila je priliku da se direktno obrati Milici Obradović.

"Vi ste prosta i primitivna žena! Primitivna je cela porodica" razbesnela se Jelena zbog toga što je Milica rekla da se sveti zbog "nesuđenog seksa", ali i zbog toga što Mikijeva supruga vidi ono što, navodno, ne postoji.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track