MILICA PAVLOVIĆ DAROVALA ZA NOVU GODINU: Volkova i Kasalicu počastila gaćicama!
Foto: Damir Dervišagić

Paparaco

MILICA PAVLOVIĆ DAROVALA ZA NOVU GODINU: Volkova i Kasalicu počastila gaćicama!

Stars -

Ona je bomba, oduševljeno su komentarisali fudbaleri pevačicu, koja ih je izludela seksi plesom

Milica Pavlović napravila je havariju na dočeku pravoslavne Nove godine. Publiku je zabavila pesmama i smelim plesom, a muškarce neočekivanim poklonom, kome su se najviše obradovali fudbaleri Filip Kasalica i Vladimir Volkov.

Naime, dok je seksi senjorita đuskala, sevale su joj gaćice. Kako i ne bi kad je imala kratku haljinicu, a na bini je sve vreme skakala. Njeni zavodljivi pokreti dopali su se mladim fudbalerima, koji su je posmatrali iz VIP lože i provodili se uz njene hitove. Volkov je pevušio, dok je Filip više igrao. Iako su im mnoge devojke prišle, oni su sve vreme gledali Milicu.- Mica je bomba! Ma, kraljica. Ubija kako pravi dobru atmosferu - komentarisali su fudbaleri s društvom.I Pavlovićeva im je uzvraćala pogledima, srećna što je napravila dobru atmosferu. Najveći haos nastao je tokom njene pesme „Dominacija“, uz koju su bukvalno svi poleteli.- Ovde smo da bi nam bilo komotno, da bi se pilo slobodno - pevala je Milica baš kad je otkucala ponoć.Ipak, na kraju večeri Kasalica i Volkov nisu startovali Pavlovićevu, već je svako otišao svojim putem.

Topalkova ćerkaU SVAKOJ ČORBI MIROĐIJA!Topalkova ćerka Helena Topalović mirođija je u svakoj čorbi. Gde ima dobrih frajera, tu je i ona. Bukvalno nijedan događaj ne može da prođe bez nje. Helena se provodila s društvom na Miličinom nastupu, gde je bila jedna od glavnih atrakcija. Nakon što se pojavila u tatinom spotu za pesmu „Ljubavna anestezija“, poznati muškarci je obleću sa svih strana. A ona ih odbija. Kaže da joj je tata zabranio da se muva s njegovim kolegama.

Marija Dejanović

NE PROPUSTITE: (VIDEO) MILICA PROMOVISALA ALBUM: Pavlovićeva zadala DOMAĆI zadatak mlađim pevačicama!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track