MILICA PAVLOVIĆ: Imala sam samo dva muškarca
Foto: Dragan Kadić

INTERVJU

MILICA PAVLOVIĆ: Imala sam samo dva muškarca

Stars -

Milica Pavlović je opravdala naziv novog albuma „Boginja“. Atraktivna Leskovčanka ozbiljno je uzdrmala mnogo poznatije koleginice - nastupa gotovo svakodnevno, a njeni novi spotovi imaju višemilionske preglede na Jutjubu. U intervjuu za Kurir Stars seksi senjorita potpuno je ogolila dušu - priznala nam je ono o čemu govori samo najboljim drugaricama. Za početak, pohvalila se uspehom novog albuma.

- Ponosna sam na sebe što sam za relativno kratko vreme uspela da skupim dovoljno dobrih pesama da ih ima za jedan kvalitetan album. Utisci su predivni. Prezadovoljna sam kako je publika prihvatila nove pesme i uživam u uspehu i dobroj energiji koju mi pružaju. Pored novih pesama, objavila si sedam novih spotova, što do sada nijedan pevač nije uradio. Kako si to postigla i da li si uložila mnogo novca u projekat?

- Skupljalo se, draga moja. Poznato je već da sve što zaradim ulažem u posao. Tako je bilo i ovog puta. Nije ukusno da govorim o iznosima, tako da i neću, ali ne razmišljam o novcu kada vidim kako je sve dobro ispalo. Odričeš li se nekih stvari?

- Odričem se svega zbog karijere. Do sada bih sigurno imala svoj stan. Nema veze, biće i toga, ne brinem. Da li si nakon objavljivanja albuma povećala cenu nastupa kao što su to uradili Ðani, Dara Bubamara?

- Da se ja pitam, odavno bih povećala cenu, ha-ha-ha. Šalim se, ali što se tiče takvih stvari, o tome zaista ne mogu i ne želim da govorim. Najbolje je da pitate mog direktora... Šta se dešava u tvom privatnom „tajnovitom“ životu?

- Pošto je moj privatni život posao - znači cveta i te kako. Nemam ti ja privatan život (smeh). Da li je tačno da si imala samo dva muškarca u životu?

- Dva prava - da, prolazne epizode zaboravljam. Na koji način voliš da te muškarac startuje, a kakvo udvaranje te odbija?

- Nepristojne uvek odbijam i ne odgovaram na njih, a kulturnom momku se uvek zahvalim na lepim rečima. Šarm i neposrednost su stvari koje osvajaju.

Da li bi se i ti javno poljubila s nekom koleginicom i s kojom, kao što je to uradila Jelena Karleuša s Anom Nikolić, Madona sa Britni Spirs?

- Zavisi za koje potrebe, ha-ha-ha! Razmišljaš li da ugradiš silikone u grudi i usne? To je postao trend u Srbiji.

- Ne mislim da su mi potrebni silikoni, ali ako nekad budem osetila potrebu, zašto da ne. Trenutno sam zadovoljnasobom.

Spekulisalo se da nisi u dobrim odnosima s Aleksandrom Prijović. Šta se zaista dešava među vama?

- Zaista se ništa ne dešava i rekla sam to nekoliko puta. Poštujem i cenim svoje kolege. Da li bi se slagala s njom ako bi jednog dana postale jetrve? Brena i Boba imaju još dva sina za ženidbu.

- Koliko sam upoznata iz vašeg medija, i oni su zauzeti, tako da je propala ta priča na koju ciljaš. U kakvom god odnosu da smo, slagale bismo se, verujem. Kada ti istekne ugovor s „Grandom“, hoćeš li ostati kod Saše Popovića?

- Ne razmišljam o tome, zaista. Nije fora, ali ne razmišljam. Važno mi je da lepo radim i imam dobre pesme. U Popoviću vidim dobrog saveznika, dobrog direktora i nekoga ko je uvek tu kada treba. Da se sada takmičiš u „Zvezdama Granda“, kog člana žirija bi se najviše plašila?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track