(VIDEO) OVAKVU JE JOŠ NISTE VIDELI: Milica Todorović za Slovence gola do pola
Foto: Printskrin 24ur.com

Vole je u Ljubljani

(VIDEO) OVAKVU JE JOŠ NISTE VIDELI: Milica Todorović za Slovence gola do pola

Stars -
Milica je u Ljubljani boravila 4 dana, zajedno sa svojim bendom i porodicom, a ekipa poznate slovenačke televizije iskoristila je priliku da čitav dan provede sa Todorovićevom
1 / 3 Foto: Printskrin 24ur.com

Milica Todorović provela je 4 dana u Ljubljani, zajedno sa svojim bendom i porodicom, a ekipa poznate slovenačke televizije iskoristila je priliku da čitav dan provede sa Todorovićevom.

Dan su započeli na kartingu, gde je Milica pokazala svoje vozačke sposobnosti. Nakon iscrpne vožnje zaputili su se u jedan od najluksiznijih SPA centara, u kom se lepa Kruševljanka, prepustila čarima anti stres masaže.

Milica je otkrila da je poznatim ličnostima, jako teško da nađu osobu koja će biti sa njima zbog njih samih. Kamera je zabeležila tonsku probu i spektakularan nastup koji će se dugo prepričavati.

"Prvi put me masira muškarac. Ako je suditi po njemu, muškarci mnogo bolje masiraju od žena", kaže Milica i dodaje da joj je najbitnije da je muškarac duhovit, da ume da me nasmeje.

Imala je savet i za devojke. "Devojke, najbitnije da ste vi zadovoljne iznutra, nije bitno da li obučete minić, ili dekolte, možete da budete ovako kao ja, opuštene i zadovoljne.

"Ljudi su jako zli u ovom poslu i svi gledaju samo da te gurnu sa litice. Najbolja moja drugarica je moja sestra Jovana", rekla je Milica u videu za slovenačku televiziju a snimak možete pogledati ovde.

(EPK/24ur.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track