MILJANA SAD PROGANJA I ČABARKAPU: Slala mu pisma u zatvor, evo šta mu je pisala! Ljuba će izgoreti
Foto: Kurir

Uporna i kad su se pisma vraćala

MILJANA SAD PROGANJA I ČABARKAPU: Slala mu pisma u zatvor, evo šta mu je pisala! Ljuba će izgoreti

Stars -

Jedna od najintrigantnijih učesnica "Parova" Miljana Kulić slala je pisma u zatvor Čabarkapi, sa kojim njena cimerka Aleksandra Subotić ima ćerku.

Prema informacijama koje su dospele u javnost, Miljana je ovom osuđeniku pisala pre ulaska u rijaliti jer se nadala da će i on ući u vilu.

Kulićevoj se Aleksandar dopao kada ga je videla u novinama i tada je odlučila da šalje pisma adresirana na njegovu ćeliju.

"Miljana je bila revoltirana što je on bio istovremeno sa majkom i ćerkom, kako se pisalo, ali joj se dopao, pa nije znala šta da radi. U prvom pismu koje je poslala ona ga je kritikovala kako nije smeo sebi da dozvoli da ima romansu sa Ljubom i Aleksandrom, kao i to da je on lep dečko i da treba da potraži drugu devojku. Ona mu je poručila da ga ni majka, ni ćerka ne zaslužuju i da bi ona volela da se upoznaju kada izađe iz zatvora. Pitala ga je da li je tačno da će ući u "Parove" i obavestila ga da je ona već potpisala ugovor", kaže dobro obavešteni izvor.

"Pošto joj Čabarkapa nije odgovorio, ona je pomislila da mu pismo nije uručeno, pa je sledeće odnela lično na portirnicu. Bila je potpuno sluđena jer joj je pristup njemu bio zabranjen. Iznova i svakodnevno je slala pisma", objašnjava izvor.

Alo

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

BEZ BLAMA: Najveći skandali u istoriji "Parova"!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track