MILOŠ TEODOSIĆ NE ŽALI NOVAC: Evo koliko će koštati Jelisavetina VENČANICA! ŠOK!
Foto: Kurir/ Damir Dervišagić I Dragan Kadić

Svadba u pripremi

MILOŠ TEODOSIĆ NE ŽALI NOVAC: Evo koliko će koštati Jelisavetina VENČANICA! ŠOK!

Stars -

Glumica Jelisaveta Orašnin poslednjih meseci glavna je tema svih medija. Kako zbog seksi scena u seriji, tako i zbog raskida od Vuka Kostića s kojim je bila godinama u vezi, a onda zbog nove veze sa košarkašem Milošem Teodosićem, pa i venčanja sa njim.

I dok ona vešto ćuti o budućem braku, pre nekoliko dana njen verenik je potvrdio lepe vesti.

"Svi znaju za moju odluku da ne pričam o privatnom životu, a isto razmišlja i Jelisaveta. Imam razumevanja za interesovanje medija jer smo oboje javne ličnosti. Zato i hoću da sada prekršim sopstveni princip nekomentarisanja privatnog života", rekao je naš košarkaš i dodao:

"Istina je, ovog leta će biti svadbe. Naravno, srećni smo zbog toga. Molim sve medije za razumevanje privatnosti koju tražimo i na koju imamo pravo. O detaljima svadbe i našim privatnim temama više nećemo pričati, kao što nismo ni do sada. Mislim da je logično i normalno da potvrdim lepu vest, ali dalje od toga nećemo ići", rekao je on.

Teodosić ne žali novac da svojoj dragoj udovolji, dok mlada glumica već bira venčanicu i haljinu koju će obući na najradosniji dan.

Kakvu li će Jelisaveta odabrati? Ovo su najpopularnije venčanice ove sezone

Venčanica koju će nositi Jelisaveta košta četiri hiljade evra. Biće jedinstvena jer je to bila Jelisavetina želja. Ona želi da izgleda posebno pa će i haljina koju će obući kada skine venčanicu biti neka sa potpisom domaćih dizajnera s kojima se Jelisaveta druži", objašnjava izvor.

Prema rečima izvora, njena kuma će biti drugarica Dijana koju poznaje još iz školskih dana.

"Njih dve su nerazdvojne. Jelisaveta je već iznajmila agenciju koja će dekorisati svadbu, a uglavnom želi da sve preovladava bela i roze boja, kao i dosta cvetnih aranžmana. Biće otprilike oko 200 gostiju, a na svadbi će biti pretežno mlađi ljudi", rekao je ranije izvor blizak paru.

S druge strane, kum Milošu Teodosiću biće Marko Pantelić.

Par nikada nije bio srećniji, oni koji ih poznaju kažu da su stvoreni jedno za drugo, a roditelji Miloša Teodosića su, kako saznajemo, upoznali buduću snajku i oduševljeni su.

"Miloševi roditelji su prezadovoljni njegovim izborom. Svi se izuzetno raduju svadbi, odmah se videlo da je snažna ljubav u pitanju", tvrdi izvor blizak paru.

Kurir
Kurir

(Puls)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja