MIROSLAV BESAN PORUČUJE SINU: Neću pristati na DNK test! Hoćete da vas oteram u k....
Foto: Kurir, Damir

Besan

MIROSLAV BESAN PORUČUJE SINU: Neću pristati na DNK test! Hoćete da vas oteram u k....

Stars -
Pevač Miroslav Ilić jasno je stavio do znanja da ne želi da se podvrgne DNK ispitivanju da bi se utvrdilo da li je on zapravo otac Devina, koji je s majkom Mirjanom Antonović nedavno došao u Beograd.

Dok se njegova bivša ljubavnica Mirjana nada da neće biti potrebe da njen sin ide na ispitivanje, Miroslav poručuje da na to ne bi pristao."Ljudi, da li ste vi normalni, ne pada mi na pamet da uradim test. Zaista hoćete da vas oteram u ku.ac zbog toga što me zovete i to pitate", rekao je Miroslav.Inače, Mirjana i Devin planiraju da u Beogradu provedu desetak dana i, kako su objasnili, Miroslav je upućen da su oni tu i da žele da se sretnu.

"Odlično je upoznat da smo u Beogradu i da želimo da se susretnemo s njim. Ništa ne želimo na silu da uradimo, ako ne želi, to je njegova odluka. Iskreno ne mogu da shvatim tog čoveka, kao da mu je neko uradio transplantaciju mozga. To je sasvim drugi čovek od onog koga sam upoznala i zavolela", objasnila je Mirjana za Alo, dok mladi Devin ističe da samo ima želju da se upozna s ocem i da je pomalo razočaran njegovim ponašanjem."Silom ništa neću, samo na lep način želim da se dogovorimo. Iskreno, razočaran sam u njega i dalje ga ne razumem zašto beži od upoznavanja", rekao je Devin.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track