MIROSLAV ILIĆ NA MUKAMA: Zbog kile ne mogu da je..m!
Foto: Dragan Kadić

Kurir otkriva: Šta se dešavalo iza kulisa superfinala druge sezone "Pinkovih zvezda"

MIROSLAV ILIĆ NA MUKAMA: Zbog kile ne mogu da je..m!

Stars -

Član žirija je nekoliko dana pre završnice muzičkog takmičenja imao operaciju hernije, zbog koje se otežano kretao i požalio se da mu trpi seksualni život

Miroslav Ilić se požalio Ceci Ražnatović da posle operacije kile ne može da ima seksualne odnose! Iako je samo nekoliko dana pre finala druge sezone „Pinkovih zvezda“ imao operaciju stomačne hernije, zbog čega je morao da leži u bolnici, pevač je u utorak veče ipak sedeo u svojoj sudijskoj stolici.Dok su se ostali članovi žirija šetali i izlazili na pauzu, Ilić nije ustajao i ćaskao je sa članovima produkcije. Pošto je još rovitog zdravlja, odmah na početku večeri požalio se Ceci Ražnatović šta mu najviše nedostaje ovih dana.- Posle operacije moram da se uzdržavam od one stvari - rekao je Miroslav.

Pevač je i dalje u centru pažnje zbog otkrića Kurira da je pre tri decenije pokušao da siluje Lepu Brenu dok su zajedno nastupali u hotelu.- Neću da pričam o tome, zna se odakle vetar duva i ko to podmeće. Meni je savest mirna, a narod najbolje zna ko je ko. Trajem mnogo godina i ovakve stvari ne mogu da mi naruše ugled. Proći će i ovo - rekao je pevač i dodao da mu je drago što je u protekle dve sezone bio član žirija „Pinkovih zvezda“, naglašavajući da ne žali što će ga neko drugi zameniti od jeseni.

Haris nudio Miroslavu alkohol... ... ali on je to uz gađenje odbio
Haris nudio Miroslavu alkohol... ... ali on je to uz gađenje odbio

Ostale sudije, Marina Tucaković i Haris Džinović, nisu bili oduševljeni što je finale trajalo punih sedam sati, pa su se pred kraj večeri povukli u bekstejdž i sačekali proglašenje pobednika.- Ko je pobedio, je l‘ gotovo više? Pa što su ovoliko razvukli, ne znam ko sad gleda, u pola tri ujutru! Ovo je besmisleno, stvarno - pitala se Marina, a i Haris je negodovao:- Ne znam ni zašto su nas zvali u žiri. Ovo sam mogao i od kuće da uradim!

Seka će dojiti bebu u studiju!Trudna Seka Aleksić će najverovatnije biti novi član „Pinkovih zvezda“ od jeseni. Kako smo saznali od producenata ovog muzičkog takmičenja, snimanja će biti prilagođena budućoj mami, pa će tako pevačica u pauzama moći da doji bebu u apartmanu. Planirano je da pre porođaja Seka snimi desetak epizoda, pa da se posle Nove godine takmičenje nastavi. Osim Seke, u žiriju će biti i Dragana Mirković i Zorica Brunclik!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja