MIROSLAV ILIĆ POSLE DNK REZULTATA: Ne zanima me ništa od toga!
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Pančić

Ne odustaje

MIROSLAV ILIĆ POSLE DNK REZULTATA: Ne zanima me ništa od toga!

Stars -
DNK analiza koja je nedavno objavljena, a koja pokazuje da je Miroslav Ilić otac Devina Antonovića, šokirala je javnost.

Dok pojednici veruju u verodostojnost tog papira, mnogi su posumnjali da je lažan, a “slavuj iz Mrčajevaca” uopšte ne želi da se bavi pisanjem medija.

Naime, kako se piše, bivša Miroslavljeva ljubavnica Mirjana Antonović došla je do njegovog DNK uzorka i u Bostonu je uradila analizu, posle koje se pokazalo da je verovatnoća da je pevač Devinov otac 99,9992%.

"Ne znam zašto me uopšte zovete. Ne zanimaju me bilo kakve priče i nalazi, nema razloga da komentarišem takve stvari. Trenutno me zanimaju klimatske promene koje se dešavaju u svetu", kratko je rekao Miroslav.

Priča o tome kako je Mirjana došla do uzoraka za analizu je gotovo filmska. Naime, ona je uzela dlaku svog sina, a pre dolaska u Srbiju je uz pomoć pevačevog prijatelja nabavila čašu iz koje je on pio vodu i pomoću tih uzoraka su urađene analize.

Podsećanja radi, Miroslav je u nekoliko navrata odbio da prizna da je Devin njegov sin, a kada je Mirjana ove godine sa naslednikom došla u Srbiju, on je odbio da ih vidi. Pevačeva bivša ljubavnica je tada odsela kod Lepe Brene, što je dodatno iznerviralo Miroslava, koji je bivšu prijateljicu pljuvao u medijima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track