MIROSLAV PROGOVORIO O SUKOBU SA BRUNCLIKOVOM: Rekao sam joj da se toj i toj 1997. zavukla pod suknju
Foto: Kurir

Otkrio

MIROSLAV PROGOVORIO O SUKOBU SA BRUNCLIKOVOM: Rekao sam joj da se toj i toj 1997. zavukla pod suknju

Stars -

Miroslav Ilić dve godine je sedeo u crvenoj stolici Pinkovih zvezda, a mnogi su ga voleli upravo zbog toga što je bio strog prema takmičarima.

Poznat kao neko ko nema dlake na jeziku, slavuj iz Mrčajevaca rešio je da progovori o svađi sa koleginicom i sadašnjom članicom žirija, Zoricom Brunclik.

Naime, Miroslavu nije jasno zbog čega njihovo pomirenje nazivaju “pomirenjem godine” i objašnjava u kakvim su odnosima danas.

"Ne znam zašto su moje pomirenje sa Zoricom nazvali pomirenjem godine. Ona se 1997. godine uvukla toj i toj pod suknju i ja sam joj rekao da mi se to ne sviđa. Sada smo opet u odličnim odnosima", rekao je popularni pevač.

On ne krije da mu nedostaje uloga žirija, a pred premijernim kamerama otkrio je kako bi se snašao sa novim članovima koji ocenjuju kandidate.

"Veoma mi nedostaju “Pinkove zvezde”, mislim da će nas produkcija sledeće godine vratiti ponovo. Po prijateljskoj osnovi bih se najbolje složio sa Draganom, po muzičkoj sa Aleksandrom", rekao je pevač u emisiji “Premijera”.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track